JOULUKALENTEREITA, RÖYHELÖITÄ & KOHTAAMISIA – VIIKKONI PÄHKINÄNKUORESSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


TAKKI BIKBOK   HOUSUT KATRI NISKANEN    PIPO KIVAT /*saatu  HANSKAT KIVAT /*saatu   NEULE MONKI   KENGÄT MINNA PARIKKA


Jopas oli melkoinen viikko – laitetaanpa se vielä kunnolla pakettiin!

(1) Tapasin sukuun syntyneen pienokaisen ensimmäistä kertaa, ja pikkuinen osoittautui vallan hurmaavaksi tapaukseksi. Sen lisäksi vietin illan leikkien Ryhmä Hauta erään kaksivuotiaan kanssa. En heti keksi kuinka aikaa voisi viettää paremmin!

(2) Pitkien pähkäilyjen jälkeen päätin käväistä Ratinan kauppakeskuksessa järjestetyssä Minna Parikka Sample Salessa muutama tunti tapahtuman aukeamisen jälkeen. Kuvittelin, että parhaat popot on jo viety käsistä, mutta mitä vielä! Löysin kengät, joita olin käynyt kuolaamassa verkkokaupan puolella jo useampaan otteeseen nyt huimalla alelapulla varustettuina. Nämä roosanväriset röyhelönilkkurit ovat juuri sopivan hurmaavat harmaisiin syyspäiviin.

(3) Kuulin huhua, että essencen joulukalenterit olisivat saapuneet kauppoihin ja oma metsästykseni tuotti tulosta, kun löysin kuin löysinkin tuon himotun joulukalenterin Turtolan Citymarketista. Tässä kalenterissa on hinta kohdillaan, kun koko paketti maksaa alle 30 euroa!

(4) Olen saanut todella ihania kommentteja postaukseeni, joka käsitteli monille hieman arkaakin aihetta. Hienoa huomata, että moni teistä oli sitä mieltä, että aihe on tärkeä ja siitä on hyvä keskustella avoimesti.

(5) En muista koska viimeksi olisin tullut yhtä hyvälle tuulelle kuin torstaina, kun ohikulkija tuli moikkaamaan minua ja kertoi lukevansa blogiani. Kun hän kertoi millä nimimerkillä hän tapaa kommentoida, tunnistin hänet tietysti heti. Aivan ihana ja yllättävä tapaaminen! Teidän takia tämä homma on just niin kivaa kuin se on.

(6) Yksi upeimmista projekteista, joissa olen saanut valokuvaajana olla mukana, huipentui brändin verkkokaupan aukeamiseen tällä viikolla. On suuri ilo ja kunnia olla osa Sidoste-tiimiä ja ottamieni kuvien näkeminen Sidosteen sivuilla lämmittää mieltä todella. Tämmöisistä duuneista olen vain unelmoinut ja nyt unelmat ovat toteutuneet yksi kerrallaan – HUIMAA! <3

(7) Viikonloppu huipentuu karmaiseviin Halloween-kemuihin, joita odotan jo innolla. Teemabileissä on aina oma kutkuttava fiiliksensä ja oma kullalla glitteröity luurankopukuni on jo valmiina juhliin! Tarkoituksenani olisi tehdä myös hitusen villimpi meikki iltaa varten. Ongelmaksi voi muodostua tosin se, että olen aikamoinen nössö mitä Halloween-hommiin tulee. Saatan jopa pelätä itse itseäni luurankopuvussani.

Mainiota iltaa kaikille!


Posted in muoti and tagged by NOORA.