LUURANKO VAATEKAAPISSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Vaatehuoneessani on jo jonkin aikaa majaillut eräs kullalla glitteröity luuranko. Se on odottanut jo tovin pääsevänsä ulkoilemaan ja vihdoin eilen tuo luuranko sitten lähti liikenteeseen. Kultainen poskiluu kasvoissaan vilkkuen.

Osallistuimme eilen Matin kanssa hurjimpiin Halloween-kemuihin ikinä. Olin kuullut näistä bileistä jo etukäteen paljon hurjia juttuja, mutta Pennywisen ottaessa meidät punaisen ilmapallon kera vastaan, olin aivan häkeltynyt siitä kuinka paljon vaivaa illan emäntä olikaan nähnyt juhlien eteen. Karmaisevan huimaa heittäytymistä ja panostusta – arvostan! Oman asuni hankin H&M:n Halloween-mallistosta ja glitterluurankolook sopi tällaiselle melko kokemattomalle kauhun ystävälle vallan mainiosti. Rakastan haalareita ja toivonkin toistekin saavani pukea tämän puvun ylleni. Mikäli päädyt tilaamaan samaisen asun tulevan viikonlopun kemuja varten, kannattaa valita puku melko reiluhkossa koossa. Omani on kokoa L ja se on melko vartalonmyötäinen ja lyhyt mitoitukseltaan. Meikkiin nappasin tietysti inspiraation puvun glitterluista. Tavoitteenani oli luoda illuusio kasvojen ihoon syntyneestä haavasta, josta vilkkui kultaista luuta.

Koska idea meikkiin syntyi melko ex tempore-fiiliksellä, en hankkinut sen tekoa varten maskeerausvälineitä. essencen meikit ovat aiemminkin olleet avainasemassa maskeerauksia tehdessäni (esim. Herttakuningatar, Ilveskissa ja Siskolisko), ja tälläkin kertaa testailin sekä essencen luomivärejä että kultaglitterhippuja. Silmänrajaustuotteita käytin ääriviivojen tekemiseen ja Urban Decayn paletista löytyi erinomaiset sävyt varjostuksia varten. Samat sävyt näkyivät myös silmämeikissäni ja lettikampauksen ideana oli koota hiukset luurankolookin tieltä taakse.

Maskeeraaminen ja tällaisten fantasiameikkien teko on ihanaa. Toiselle meikkejä on mielestäni helpompi tosin tehdä ja myönnän vääntäneeni tuotakin arpea melko pitkään. Mutta harjoitus tekee mestarin ja kenties jo seuraavissa Halloween-bileissä maskeeraus on aivan uudella levelillä. Oli kuitenkin jälleen kiva huomata, että spesiaalimpienkin meikkien tekoon käyvät ne samat kosmetiikkatuotteet, joita muutenkin käytän. Herkkäihoisena pelkään aina kovasti ihoni reagoivan voimakkaista meikeistä, mutta tutuilla tuotteilla tällaisia lookeja on hauska testailla.

Luuranko kiittää vielä hurjista kemuista ja vetäytyy sohvan nurkkaan – sain eilen niin hyviä vinkkejä must see-kauhuleffoista, että tekisi miltei mieli laittaa Netflix pyörimään.. Se ei taida olla hyvä idea näin yötä vasten, en halua menettää yöuniani.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.