KOHTI JUHLAKAUTTA SININ KANSSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

En esitellyt teille vielä aikaisemmin Siniä, vaikka lukuisat hänen ystävistään Hillevistä Sofiaan näkyivätkin jo postauksessa, jossa asu vaihtui yhden tiistain aikana kolme kertaa. Koska tiesin, että Sini tulee olemaan läheinen ystäväni pian alkavan juhlakauden ajan, halusin säästää sen omiin asukuviinsa. Tämä postaus ei siis ole osa kaupallista yhteistyötä, vaan osoitus siitä, että Tokmannin kanssa tekemieni yhteistöiden kautta, olen löytänyt aivan valtavasti ihania käyttövaatteita vaatekaappiini. Hillevi on päässyt ulkoilemaan jo useasti ja tämä veluuritunika nimeltään Sini, on jo hurmannut lähipiirinikin. Ihaninta on se, että voin vastata kyselijöille mekon löytyvän Tokmannilta, alle 30 euron hintaan. Nordic Tricot by Ivana Helsinki-mallistot ovat löytäneet pysyvän paikkansa vaatehuoneeni rekeiltä.


MEKKO NORDIC TRICOT BY IVANA HELSINKI /*saatu     HOUSUT KATRI NISKANEN     KENGÄT PALMROTH ORIGINAL /*saatu    DONITSI INVISIBOBBLE /*saatu


Tässä syksyisen samettisessa asussa on paljon elementtejä, joita rakastan. Yksi niistä on tuo Invisibobblen donitsi, joka on paras donitsi ikinä! Mustan samettikankaan sisältä löytyy nimittäin Invisibobblelle tuttu kierroponnari. Donitsi pysyy hurjan hyvin napakasti paikoillaan ja kierreponnarin ansiosta se on myös hellävarainen hiuksille. Oman postauksensa sen sijaan ansaitsevat nuo Katri Niskasen housut, jotka inspiroiduin ostamaan Putiikki Rannalla-myymälästä Iinan postauksen luettuani. Olen haaveillut niistä jo pienen ikuisuuden ja Iinan postaus oli viimeinen piste i:n päälle – ostosta en ole katunut hetkeäkään, nämä käyvät asuun kuin asuun!

Kuvissa (ja eritoten kuvattavan ilmeistä!) huomaa syksyn saapuneen eikä mene kauaakaan, kun asukuvissa kääriydytään jälleen toppatakkeihin ja asusteisiin. Apua! Ensi viikolla on jo marraskuu. Tosin sisuksissani vielä hetken aikaa uinuva jouluihminen alkaa jo pikku hiljaa olla innoissaan lähestyvästä joulusta. Kausivalot on jo viritetty – onks teillä?!


Posted in muoti and tagged by NOORA.