EDULLINEN LUONNONKOSMETIIKKAIHASTUS – TÄSTÄ HALUAT KUULLA LISÄÄ!

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

*Postauksen Boho Green Make-Up-tuotteet saatu blogin kautta.

Edullisuutta, oikeudenmukaisuutta, ekologisuutta, laadukkuutta ja vielä kaiken kukkuraksi luonnonkosmetiikkaa! Minä olin parisen viikkoa sitten pr-tapahtumassa aivan häkeltynyt siitä, että en ollut tutustunut brändiin jo paljon aikaisemmin. Osa Boho Green Make-upin tuotteista on vegaanisia, kaikki tuotteet ovat luonnonmukaisia ja niiden valmistuksessa on käytetty luomuraaka-aineita. Tuotevalikoimaa löytyy siveltimistä kynsilakkoihin ja tuotteiden pakkauksista on karsittu kaikki turha pois. Hinnat ovat edullisia ja sävyistä löytyy erinomaisesti pigmenttiä niin luomivärien kuin huulipunienkin saralla. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, pääasia, että tutustuin tähän brändiin viimeistään nyt!

Kun ammattilaismeikkaaja Riia Koivisto kutsui minua ”rohkeaksi huulipunien käyttäjäksi” istuuduttuani hänen meikkituoliinsa, minua nauratti hieman. Muistan kuinka vielä parisen vuotta sitten kammoksuin kirkkaita huulipunia ja ostoskoriin päätyi poikkeuksetta nude-sävyjä, korkeintaan pehmeää vaaleanpunaista. Nyt oikein hihkuin innosta, kun Riia valitsi huulilleni sävyjoukon sähäkimmin sävyn, kuultavan mattapunan 313 Life.  Sävy toi siniset silmäni hurjan hyvin esiin ja samalla huomasin hampaiden näyttävän tämän sävyn rinnalla valkoisemmilta. Samainen huulipuna löytyi onneksi myös tapahtuman goodiebagista, joten sain sen välittömästi ahkeraan käyttöön!

Punan raaka-aineista 100% on luonnon raaka-aineita ja ihastuinkin erityisesti sen voimakkaaseen peittävyyteen ja kosteuttaviin ominaisuuksiin. Sekä huulipunan hintalappuun, luonnonkosmetiikkapunan hinta pyörii nimittäin n. 13 euron tuntumassa ja jälleenmyyjiä löytyy Suomesta useita. Bohon punissa koostumuksen tunnistaa muuten punan koodista; 100-sarjaiset ovat peittäviä mattapunia, 200-sarjaiset peittäviä helmiäispunia, 300-sarjaiset kuultavia mattapunia ja 400-sarjaiset huulikiiltomaisia punia.

Herkät silmäni eivät yleensä pidä lainkaan ripsiväritestailuistani, mutta yllätyin positiivisesti, kun Bohon pidentävä ja erotteleva ripsiväri ei saanut silmiä vuotamaan tai punottamaan. Ripsiväri levittyi kauniisti ja tasaisesti ja soveltui täydellisesti osaksi maltillista arkimeikkiä. Seuraavaksi testiin pääseekin sitten sarjan keltainen (!) luomiväri, josta pigmenttiä löytyy testailujeni perusteella paljon. Keltainen luomiväri on ollut ostoslistallani jo kesästä asti, joten nyt pääsen tätäkin trendisävyä sutimaan luomilleni.

Ihanaa innostua näin kovasti heti jostakin uudesta brändistä, jonka valikoimasta löytyy lukuisia omaan makuun sopivia tuotteita. Ja edelleen hihkun ennen kaikkea sitä, että tämä kaikki on luonnonkosmetiikkaa. Onko Boho Green jo teille tuttu juttu; ainakin Instagram-kuvani perusteella muitakin luonnonkosmetiikkafaneja löytyy linjoilta!


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.