KUPLAMEKON JATKO-OSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Onko syksy näyttänyt muka aina tältä? Onko lokakuussa aiemminkin tarvittu aurinkolaseja ja onko asukuvia voinut ottaa ilman takkia tuulisen järven rannassa tähän aikaan vuodesta? Ja aivan kuin ruskan väripalettikin olisi laajempi kuin aiempina vuosina! Tuntuu suorastaan etuoikeutetulta, että saamme nauttia täydellisen kesän jälkeen vielä vähintään yhtä täydellisestä syksystä. Kun tätä kaikkea seuraisi vielä luminen ja ihastuttava pakkastalvi, olisi neljän vuodenajan sarja kutakuinkin ensiluokkainen.

Vaikka syksy on saanut minut valitsemaan ylleni kokomustiakin asuja, en ole unohtanut myöskään vaatekaappini väriläiskiä. Vihreä, keltainen ja punainen ihastuttavat juuri nyt allekirjoittanutta kovasti. Huomaankin nappaavani inspiraatiota asuihini luonnosta. Aarrekidin vihreä ”kuplamekko” on kuin tehty ilahduttamaan syksyn pukeutumista. Muistatteko tämän mustan Bubble-tunikan, jonka ostin itselleni alkuvuodesta? Tämä hurmaava Livia-tunika toistaa samaa, kuplaista materiaalia kuin Bubblekin, mutta se on hitusen kevyemmästä kankaasta valmistettu. Aivan ihana! Juuri sellainen mekko, jonka sisuksiin voisi muuttaa asumaan.


LIVIA TUNIKA AARRE /*saatu   SUKKAHOUSUT TOKMANNI
KORVAKORUT DESIGN BY KIETO /*saatu   KENGÄT PALMROTH ORIGINAL /*saatu


Kaiken tämän väriloiston keskellä syksy on myös aika haikeaa aikaa. Luonto valmistautuu sulkemaan silmänsä talviunille ja samalla kaikki ne ihanat muistot lämpimästä kesästä alkavat tuntua taas jo niin kaukaisilta. Unta tuntee itsekin tarvitsevansa enemmän ja pimeät aamut eivät ainakaan saa pomppaamaan ylös sängyn pohjalta. Tekemistä kuitenkin riittää ja energiaa on kerättävä säilöön juurikin tällaisista auringonkultaamista syyspäivistä. Muistan kuinka istuimme kesäloman viimeisen aamu-uinnin jälkeen läheisen uimarannan kioskin terassilla aamukahvilla, kun totesin Matille, että ”muistellaan sitten juuri tätä hetkeä, kun eletään sitä pimeää ja loskaisinta aikaa”. Juuri niin aion tehdä. Annetaan luonnon levätä nyt hetki, jotta se jaksaa hemmotella meitä taas ensi kesänä.

Energistä syksyistä päivää juuri sinulle siellä.


Posted in muoti and tagged by NOORA.