THE BODY SHOPIN JOULU: OMAT SUOSIKKINI

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

En muista koska viimeksi olisin ollut yhtä kuvauksellisessa paikassa kuin viime perjantaina astuessani sisään The Body Shopin jouluun Mannerheimintien myymälään. Olin toki jo TBS:n verkkokaupassa tehnyt hieman taustatyötä ja ihastunut valmiiksi eritoten joulutuotteiden visuaaliseen ilmeeseen, mutta odotin myös innolla sitä, että pääsen näkemään tuotteet livenä ja nuuhkimaan ihastuttavien kausituotteiden tuoksuja. Silmäni olin iskenyt tietenkin myös mielettömiin joulukalentereihin ja odotin innolla kuulevani lisää TBS:n hyväntekeväisyyskampanjasta luonnon- ja eritoten metsien suojelemisen saralla. Aamu viritti mielen jouluun ja kotimatkalle suuntasinkin joululauluja hyräillen.

Käsittämättömän hienot joulukalenterit ovat ehdottomasti uutuuksien kiinnostavimmat tuotteet, jotka viedään takuuvarmasti nopeasti käsistä. Joulukalentereiden design iskee ainakin allekirjoittaneeseen ja kaunis kuvitus sopii sisustukseen myös koristeeksi. Mikäli oma kalenteri on hankinnassa, kannattaa toimia nopeasti. Kalenterit myydään aina nopeasti loppuun. Tänä vuonna joulukalentereita löytyy kolmessa eri koossa (79€-139€) ja löytyypä valikoimasta myös hurjan ihana Countdown to New Year-kalenteri, joka sopii erityisen hyvin joululahjaksi. Kun joulupaketit on avattu, tämä kahdeksalla vegaanisella tuotteella täytetty kalenteri ilahduttaa vielä välipäivinäkin uuteen vuoteen asti. Kalenterit löydät myös verkkokaupasta, mutta mikäli haluat yllättyä kalentereiden sisällöstä, ole varovainen verkkokauppaan klikatessasi – kunkin kalenterin sisältö on siellä esillä!

Kausisarjojen joukosta löytyi tänä vuonna todellisia helmiä, mutta omaksi suosikikseni nousi lopulta timanttisen ihana, tikkunekun raikkaan piparminttuisen tuoksun omaava Peppermint Candy Cane-sarja. Saimme valita matkaamme uutuuksien joukosta suosikkimme ja oli päivänselvää, että valintani kohdistui tähän sarjaan. Suihkugeeli ja vartalovoide tuoksuvat niin herkullisilta! En voi edes sanoin kuvailla tämän tuotteen tuoksua, joten suosittelen lämpimästi kipittelemään myymälään tutustumaan tuotteisiin. Samalla, kun suuntaat ostoksille, nuuhkaisepa myös vaniljalta ja vaahtokarkeilta tuoksuvaa sarjaa.

Puut ovat elämää varten, eivät vain joulua. Marras- ja joulukuussa jokaisesta The Body Shopilta tekemästäsi ostoksesta lahjoitetaan 2 senttiä TBS:n yhteistyökumppaneille Woodland Trustille ja World Land Trustille. The Body Shop on siis tärkeällä asialla ja joulukokoelman metsäteema ihastuttaa kokonaisuudessaan. Kun taustalla ovat upeat periaatteet ja auttamisen halu, on jouluostosten teko juuri The Body Shopista entistä mukavampaa.

The Body Shopin tuotteiden yksi upeimmista yksityiskohdista on se, että pakkauksiin ja eritoten pakkausmateriaaleihin ja niiden järkevään käyttämiseen on kiinnitetty paljon huomiota. Turhaa pakkausmateriaalia on karsittu pois ja tuotteet on pakattu muutenkin niin kauniisiin ja käytännöllisiin pakkauksiin, että esimerkiksi joulahjaksi hankittua tuotetta, ei tarvitse enää itse pakata millään tavoin. Tällaisia yksityiskohtia arvostan itse kovasti ja tämäkin toimintamalli tukee upeasti #enchantedbynature-teemaa.

Jos tuotevalikoimasta pitäisi valita se yksi, the one, joka ihastuttaa niin lahjana kuin itsellekin hankittuna kovasti, on valinta helppo. Katsokaa tuota Don’t ask, just mask!-pakkausta! Hurmaavasti pakattu kuuden naamion setti sisältää myös korvilla (!!) varustetun pannan, joka on oiva apuväline niin naamioita käytettäessä kuin meikkejä pestessä. Pakkaus maksaa 12,50€ ja tuo taatusti koko rahan edestä iloa lahjansaajalle. Onko tässä joulun (ja pikkujoulun!) ihanin lahja?

Kuten innostuneesta postauksestani voi päätellä, itse aion hankkia useammankin joululahjan nimenomaan The Body Shopista. Ovathan tamperelaiset muuten huomanneet, että myös Ratinan kauppakeskuksesta löytyy tämä hurmaavan tuoksuinen myymälä? Siellä saatoinkin jo itse asiassa käydä jouluaamun jälkeen ostoksilla, kun eräs vaniljan ja vaahtokarkkien tuoksuinen bodymist jäi kummittelemaan mieleeni..


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.