RUUSUSEN HEHKUA : TÄLLÄ VOIDEDUOLLA SAIN IHONI KUNTOON

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Olin kesän jälkeen ihonhoidon suhteen aivan hukassa. Etenkin kasvojeni iho reagoi ilmeisesti helteiseen kesään ja muuttuvaan ilmastoon erikoisilla reaktioilla, joiden kanssa en ollut aiemmin joutunut taistelemaan. Paikoitellen kasvojen iho oli kuivaa kuin korppu, paikoitellen taas koin iholla olevan rasvoittuvasta ihosta johtuvia nyppyjä ja näppyjä. Kultaista keskitietä ei tuntunut löytyvän ihonhoidon saralla millään, vaan sopivia tuotteita, ja etenkin tilanteen ratkaisevia tuotteita, sai etsiä pitkään.

Veikkaan, että iho-ongelmista muodostui pitkäkestoisempi ongelma osaksi sen vuoksi, että testailin useampia erilaisia tuotesarjoja. Kun turhauduin ensimmäisiin, vaihdoin toisiin, enkä antanut ihon missään välissä rauhoittua kunnolla. Kun tuloksia ei alkanut näkyä, hermostuin, ja oletin, että tuotesarja on itselleni epäsopiva. Vihdoin postimies toi luokseni paketin, joka sisälsi erään brändin tuotteita, joiden nimeen olen vannonut pitkään ja joiden tehoon en ole pettynyt kertaakaan. Edes purkin kyljessä komeileva teksti ”first wrinkles” ei saanut minua ikäkriisin valtaan – Korresin runsaasti villiruusuöljyä ja Super C-vitamiinia sisältävä voideduo pääsi testiin heti!

Sain testiin uudistuneen tuotesarjan Wild Rose-päivävoiteen (normaali-/sekaiho) sekä yövoiteen. Unohdin saman tien muut käyttämäni voiteet ja päätin ottaa käyttöön ainoastaan tämän kaksikon. Päivävoidetta aamuisin, yövoidetta iltaisin.

Ei kulunut kuin muutama päivä, kun ohimoiden alueilla punoittaneet pikkunypyt katosivat, nenänvarren hilseily loppui ja iho heleytyi kokonaisuudessaan. Super C-vitamiini imeytyy ihoon 1000% tehokkaammin kuin puhdas askorbiinihappo voiteen samalla kirkastaen ja kosteuttaen ihoa. Aivan kuin kasvoillani olisi tapahtunut taikoja. Pääsin voiteiden avulla eroon sekä ihon epätasaisuudesta että kuivuudesta. Vaikka päätinkin testailujeni alkaessa olla tällä kertaa kärsivällinen ja antaa voiteille aikaa, ei kärsimätön luonteeni voinut kuin hihkua riemusta, kun selviä tuloksia alkoikin näkyä jo muutaman päivän jälkeen.

Vakuuttava duo, enkä laita ollenkaan pahakseni, vaikka villiruusu pitäisi ne ensimmäiset rypytkin kurissa!

*Korres Wild Rose-voiteet saatu.


Posted in kauneus and tagged by NOORA.