EPÄNOORAMAISIN ASU PITKIIN AIKOIHIN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

NEULEMEKKO MONKI
PAKSUT SUKKAHOUSUT TOKMANNI    KENGÄT PALMROTH ORIGINAL /*saatu

Pukeudun äärimmäisen harvoin päästä varpaisiin asti mustaan. Musta ei kuulu lempiväreihini ja jos joskus heitän ylleni vaikkapa mustan neuleen ja mustat farkut, piristän lookia vähintään riemunkirjavilla korvakoruilla tai värikkäillä kengillä. Mustassa asussa olo ei ole yhtään kotoisa, synkässä värimaailmassa mielikin muuttuu monesti harmaaksi.

Tällä viikolla tein kuitenkin poikkeuksen. Löysin Monkin aleista (..tähän väliin pieni hurraa-huuto sille, että Monki vihdoin saapui Tampereelle!) ihanan pitkän ja mekkomaisen neuleen sekä Tokmannista ihastuttavat mustat sukkahousut. Paksujen mustien sukkahousujen metsästäminen on tuskaista puuhaa, joten hamstrasin näitä kaappiini heti kahdet, kun hyvät löytyivät. Mekkolookini täydentyi vielä tämän hetken suosikkikengilläni, tamperelaisen Palmroth Originalin nilkkureilla, ja lopulta huomasinkin pukeneeni ylleni asun, jossa viihdyin äärimmäisen hyvin. Asussa ei ollut yhden  yhtä väriläiskää, ei edes punaista huulipunaa, mutta viiletin siinä hyvällä fiiliksellä pari päivää putkeen. Kyse ei ehkä olekaan siis siitä, että en pitäisi kokomustista asuista, vaan siitä, että en ole aiemmin koonnut mustaa asua yhteen lemppareistani.

Tästä asusta tuli yllättäen yksi syksyn suosikkiasuistani. Välillä kannattaa siis poistua mukavuusalueeltaan ja heittäytyä fiiliksen viemäksi. Mutta mitä sanoo raati – onko tämä epänooramainen asu mieleenne?


Posted in muoti and tagged by NOORA.