KUN HUONEKALU-UNELMA TOTEUTUI

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

*Onni-keinutuoli ja Anni-työtaso saatu/ Eimi Kaluste Oy.

Olen niin onnellinen. Pitkäaikainen huonekalu-unelmani toteutui tällä viikolla. Tosin unelma taisi olla yhteinen tuon miekkoseni kanssa, joka ihastui niin kovasti uuteen tuoliimme, että istuu siinä tälläkin hetkellä minun pötkötellessä sohvalla. Tästä tuolista tuli heti sisustuksen katseenvangitsija; lepopaikka, jossa hengähtää hetkeksi kiireen keskellä.

Keinutuolimme on ihana. Kun Eimi Kaluste Oy lähetti minulle kesällä viestiä ja kysyi josko haluaisin yhden heidän upeista keinutuoleistaan testiin, olisin heittänyt kärrynpyörän jos vaan osaisin sellaisen tehdä. Sekä mummulassa että vanhemmillani oleva keinutuoli ovat lempipaikkojani maailmassa ja oma keinutuoli on ollut haaveena jo pitkään. Vihdoin täydellinen keinutuoli koristaa myös meidän kotiamme. Eimi Kalusteen tyylikäs, musta ja koivusta valmistettu keinutuoli istuu sisustukseemme täydellisesti ja mikä parasta, mukana tulleen työtason ansiosta kotimainen Onni-tuoli toimii samalla myös keinuvana toimistona.  Työtaso on irrotettava ja sen saa tarvittaessa taitettua sivuun. Väitän, että työskentelyasento pysyy huomattavasti ergonomisempana keinutellessa kuin sohvan pohjalla läppärin kanssa köllötellen. Toisin sanoen, en tarvitse elämääni enää ikinä muita tuoleja.

Tässä keinutuolissa toivon kovasti joskus keinuttelevani lastamme päiväunille, lueskelevani maailman parasta kirjaa, tekeväni unohtumattomia blogipostauksia, nauravan illanistujaisissa ja kiikkuvani vanhana ryppyisenä mummuna eläkepäivieni iloksi. Nyt, kun keinutuoliunelmani toteutui, on aika alkaa unelmoida hetkistä, joita tulen siinä viettämään. Aikaa ja ahkeraa istumista Onni nimittäin kestää taatusti. Laadukas keinutuoli tulee olemaan kotimme helmi. Nyt ja aina.

Mutta nyt on aika häätää Matti pois tuolista. Minun vuoroni istua Onnin syliin.


Posted in sisustus and tagged , by NOORA.