NORPPA TESTAA: SUUKKOPURNUKAN HUULINAAMIOT

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Nyt ollaan jännän äärellä! Pressikassista löytynyt Kocostarin Lip Mask-suukkopurnukka (*saatu) herätti nimittäin aluksi jonkin verran hämmennystä, kun yritin päästä kärryille mistä oikein on kyse. Visuaalinen silmäni ihastui heti tuotteen pakkaukseen (..jota voi muuten äärimmäisen hyvin käyttää säilytysrasiana sisällön loputtua), mutta pakkauksen kyljen teksti ”lip mask”, oli sen sijaan minulle aivan uusi juttu. En tiennyt, että huulet tarvitsevat oman naamionsa!

Lopulta asiaa pohdittuani tajusin, että käsissäni oleva pakkaus oli jotakin sellaista, mitä olin tietämättäni kaivannut elämääni jo pidemmän aikaa. Syksy ja eritoten talvi saavat huuleni rohtumaan niin inhottavan näköisiksi ja kipeiksi hetkessä, että edes kosteuttavimmat huulivoiteet eivät ole pystyneet tekemään taikojaan. Siispä kosteuttava huulinaamio tulisi todennäköisesti auttamaan asiassa – yhden naisen testiryhmäni ryhtyi siis välittömästi tuumasta toimeen ja testaamaan!

Kyseessä on siis ruusuntuoksuinen, hydrogeelipohjainen huulinaamio, jonka tehtävänä on nimenomaan kosteuttaa huulia. Pakkauksessa on useampia naamioita päällekkäin (20 kpl/ n. 30€) ja niiden irrottaminen toisistaan käy näppärästi mukana tulevan työvälineen avulla. Naamiot ovat ikään kuin upoksissa nestemäisessä geelissä, mutta niiden käyttäminen ei ole lainkaan sotkuista puuhaa. Naamiot irtoavat helposti toisistaan ja yksittäinen naamio asettuu vaivatta puhtaille huulille. Sen annetaan vaikuttaa kymmenen minuutin ajan ja lopuksi ylimääräisen seerumin annetaan imeytyä ihoon.

Vaikuttaa lupaavalta! Vielä eivät huuleni olleet niin huonossa kunnossa, että olisin voinut todeta naamion tekevän ihmeitä, mutta kosteuttavilta ominaisuuksiltaan se vakuutti heti. Huulet pehmenivät ja iho tasottui. Voisin kuvitella tämän olevan erinomaista pohjatyötä kestävän huulimeikin teolle. Jatkossa ajattelin itse käyttää huulinaamiota ennen nukkumaanmenoa; näin iholle jäänyt seerumi saa rauhassa imeytyä ihoon yön aikana. Kaiken kaikkiaan positiivinen ja yllättävä testailu takana! Lämmin suositus sinulle, joka näet jo painajaisia syksyn kuivattamista huulista.

Vaikeintahan näiden käytössä on se, kuinka malttaa olla puhumatta kymmenen minuuttia.


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.