VIELÄ HETKI KESÄÄ – KUKKATAKKI RUUSUPUUTARHASSA

Hykertelin innoissani, kun sain käydä pr-toimistolla valitsemassa itselleni tuotteen KappAhlin Limited Edition Décor-mallistosta. Iinan postauksessa ihastelin malliston kaunista kimonoa, ja verkkokaupassa ehdin kerran jos toisenkin käydä toteamassa, kuinka Limited Edition-valikoima onkaan minunnäköiseni; paljon kukkia, käytännöllisyyttä, mutta samalla tuotteita oli maustettu ripauksella syksyä. Kesän ilo yhdistettynä syksyn haikeuteen.

En viettänyt pr-toimistolla aikaa kuin hetken. Tiesin heti, minkä tuotteista haluaisin. Suurilla kukkakuvioilla koristeltu lyhyt tikkitakki vei sydämeni. Ja takin nähtyäni tiesin myös heti, missä se pitää kuvata ylläni.


TAKKI KAPPAHL LIMITED EDITION DÉCOR (*saatu)   POOLO SOYA CONCEPT
FARKUT ZARA   KENGÄT PALMROTH ORIGINAL (*saatu)


Mikäli haluat leikkiä vielä hetken kesää, suosittelen ottamaan suunnaksi Hatanpään Arboretumin. Ruusupuutarha ei ole nimittäin vielä pelästynyt kalenterin käännyttyä lokakuun puolelle, vaan jatkavat sinnikkäästi kukoistustaan lenkkeilijöiden ja puistossa viihtyvien iloksi. Vaaleanpunaisia, keltaisia, oransseja, vasta nupullaan olevia – ei näistä voi edes valita suosikkiaan! Käsittämättömän kaunista ja jos suljet silmäsi, voit ainakin leikkiä viettäväsi piknikhetkeä nurmikolla ruusuntuoksun keskellä. Osuimme paikalle auringonlaskun aikaan, autioon puistoon, jossa ei kuvausassistentteina pörrännyt kuin pari pikkulintua eväsmurujen toivossa.

Oli ihanaa. Mutta niin oli myös tuulistakin. Tuuli puhalsi järveltä niin, että takki tuli todella tarpeeseen. Se siitä kesähetkestä.


Posted in and tagged by NOORA.