SUURTEN MUUTOSTEN AIKAA

On muutoksen aika. Syksy on mielestäni oiva ajankohta uudistua ja kokeilla siipiään, hypätä uusiin seikkailuihin, antaa hetken viedä ja luottaa siihen, että rohkeus kantaa.

Blogini muuttaa uuteen kotiin. Re:fashionin ja Bellablogien kotoisten ja lämpöisten blogitonttien jälkeen, on aika rakentaa talonsa Suomen Blogimedian puolelle. Tulen viihtymään taatusti hyvin. Kun naapureina on joukko blogimaailman kirkkaimmin tuikkivia tähtiä, muutto saa sydämen heittämään kärrynpyöriä innostuksesta. Olen todella otettu, että pääsen heidän joukkoonsa.

Sen lisäksi, että on aika jättää hyvästit Bellablogeille, jää taakseni nimi, joka on pitkään seurannut minua blogini osoiterivillä. Tästä eteenpäin löydät blogini osoitteesta: www.nooranappila.fi

Tulen aina olemaan sydämessäni se reilun kahdeksan vuoden ajan kanssani kulkenut Curiousnoora, mutta koin helpommaksi ottaa käyttöön osoitteessa oman nimeni. Ette tiedäkään kuinka monen monta kertaa olen joutunut tavuttamaan blogini nimeä sekä osoitetta kuulijalle ja sen vaikeasta kirjoitusasusta kertoo myös se, kuinka monella eri hakusanalla (courius noora, kuriousnoora, couriouser noora, cuoriouser blogi..) blogiini onkaan vuosien varrella saavuttu. Ihanaa, että näilläkin hakusanoilla on perille päädytty, mutta nyt pienen osoitteenmuutoksen kautta kylään saapuminen toivottavasti helpottuu. Mennään kuitenkin vain pieni muutos kerrallaan eteenpäin.

Ja jotta muuttaminen ei niin kovasti jännittäisi, syödäänpä yhdessä vähän suklaata ja hörpätään kuppi kuumaa. Uudesta muumimukista tietysti. Uusi vanha Noora palaa blogeineen uudessa osoitteessa ruuduillenne, kun muuttolaatikot on ensin pakattu ja purettu.

Tämä on ollut todellinen muutosten vuosi.


Posted in and tagged by NOORA.