FARKKUDILEMMA: MISTÄ FARKUT, JOTKA SÄILYTTÄVÄT MALLINSA?

Kuvassa roikkuvat rekillä Marks & Spencerin farkut, jotka sain blogiyhteistyön kautta reilut kaksi vuotta sitten vaatekaappiini. Farkkuja on käytetty paljon, pesty ahkerasti, ja kaikesta tästä huolimatta, ne ovat edelleen kuin uudet. Istuvat kuin hansikas, ovat säilyttäneet muotonsa, polvipusseista ei ole tietoakaan, eikä kangas ole kulunut mistään. Täydelliset harmaat farkut.

Näitä farkkuja ja tätä mallia ei kuitenkaan voi käyttää ympäri vuoden niiden lyhyehkön lahkeen vuoksi. Siksi ikuinen täydellisten farkkujen metsästysprojekti on omalla kohdallani jatkuvasti käynnissä. Mistä löydän farkut, jotka täyttävät tarkat vaatimukseni? Zaran farkut ovat suosikkejani, mutta toistaiseksi en ole löytänyt brändiltä farkkuja, joihin ajanhammas ei iskisi. Viime viikolla iski epätoivo ja ostin 12 euron farkut H&M:ltä, mutta viikon käytön jälkeen kangas alkaa jo hitusen menettää kimmoisuuttaan. En usko yhteisen tulevaisuutemme olevan kovin pitkä. Luotan Marks & Spenceriin kuin kallioon, joten sinne aion suunnata seuraavaksi, mutta otan mielelläni myös teidän farkkuvinkkinne vastaan.

Käännynkin siis teidän puoleenne. Vinkkaa syysfarkuista, jotka TARVITSEN vaatekaappiini ja jotka tulevat säilymään osana asujani pitkään! Help needed!


Posted in and tagged by NOORA.