OH BABY! – VAUVAKUTSUILLA

Oh baby mitkä kemut! Harmittelen sitä edelleen, että olen vuosien varrella missannut töiden takia peräti kahdet rakkaitten ystävieni babyshowerit, joten olin aivan fiiliksissä, kun pääsin vihdoin eilen mukaan elämäni ensimmäisille vauvakutsuille. Mikäpä olisikaan ihanampi syy juhlaan kuin pian sukuun syntyvä pikkuinen!

Ja kuten moni minut tunteva arvata saattaa, olin aivan innoissani etenkin siitä, että pääsisin keksimään kutsuja varten lahjan tulevalle äidille ja vauvalle. Rakastan lahjojen keksimistä etenkin lapsille ja vauvavaateosastolla jos missä, tämän tyypin mopo lähtee helposti aivan käsistä. Koska ajattelin, että lahjavinkkejä ei ikinä löydy netin syövereistä liikaa, päätin jakaa omien pakettieni sisällöt myös teidän kanssanne. Kenties joku nappaa näistä vinkin talteen!

Jos totta puhutaan, en ollut aluksi edes aivan varma siitä, mitä kutsuille voisi viedä lahjaksi. Koska tuoreilla vanhemmilla ei ollut tarvetta isommalle kimppalahjalle, kukin vieras toi äidille ja vauvalle omannäköisensä paketin. Minä päätin viedä oman lahjan sekä vauvalle että äidille. Kävin kuvaamassa odottavasta äidistä masukuvat parisen viikkoa sitten ja äidin pakettiin kehystinkin ikään kuin kortiksi yhden ottamistani kuvista. Kehyksen lisäksi ostin pakettiin Karoliinan kirjoittaman Tee se itse vauva-kirjan, johon pyysin vielä signeerauksen kirjailijalta itseltään. Kenties kirja ilahduttaa äitiyslomalla olevaa äitiä synnytystä odotellessa.

En tiennyt vielä lahjaa ostaessani vauvan sukupuolta, ja ostoskoriin päätyikin Zaran vauvanvaateosastolta todella makea karvavuorinen tekonahkatakki. Ajattelin, että tämä takki käy sitten aikanaan sekä pojalle tai tytölle ja mikseipä hauska bikertakki voisi roikkua lastenhuoneen seinällä koristeenakin. Koska takki kuului Zaran Baby Boy-mallistoon, päätin, että toinen osa lahjasta voisikin sitten olla jotakin aivan muuta, ehkä jotakin ”tyttömäistä” (en tosin ymmärrä, miksi takki ylipäätään on juuri Boy-merkinnällä merkitty – molemmillehan tuo käy!). Nahkatakin uumeniin päätyikin lopulta Iltasatuja kapinallisille tytöille-kirja, joka on toteutukseltaan niin ihana, että hankin samaisen kirjan myös itselleni. Iltasatukirjoja ei varmasti ikinä ole liikaa ja on pikkuinen sitten poika tai tyttö, tästä opettavaisesta ja upeasta kirjasta löytyy luettavaa ihan jokaiselle.

Nyt jäämme innolla odottamaan koska pikkuinen saapuu maailmaan! <3

Ps. Oletko sinä osallistunut vauvakutsuille? Jaa kommenttiboksissa omat vinkkisi siitä, mitä kaikkea vauvakutsujen paketteihin voisi kääriä!


Posted in and tagged by NOORA.