NORPAN SYKSYHAVAINNOT

Okei, tämä norppa on tullut siihen tulokseen, että se o syksy ny.

(1) On se aika vuodesta, kun aamulla ei todellakaan voi tietää tuleeko päivän aikana hikoilemaan nahkatakissa vai kalisevatko hampaat villasukista huolimatta. Kerrospukeutuminen on päivän sana, ja laukkuun kannattaa pakata mukaan kertakäyttösadetakki sadekuuron ja aurinkolasit äkillisen intiaanikesän varalta.

(2) Muistat jälleen kynttilöiden olemassaolon. Tosin, myymälät muistuttavat sinua niistä tuomalla tuikkukynttilät mahdollisimman lähelle kassaa, josta sinun on helppo napata ne heräteostoksena ostoskoriisi.

(3) Ruokakaupassa huomaat, että mielesi tekee kasata koriin lämpimän keiton ainekset ja unohtaa raikkaat kylmäkaapin salaatit hetkeksi. Soseuttaja laulaa, kun pian kattilassasi porisee mausteinen sosekeitto.

(4) Muistat myös nilkkojesi olemassaolon, kun sukattomuus ja lyhyehköt lahkeet eivät enää olekaan se käytännöllisin valinta. Vilu iskee ja hetken päästä huomaat herääväsi syyskuiseen aamuun nenä tukossa. Tässä vaiheessa havahdut myös siihen, että enää ei kannata nukkua tuuletusikkuna auki.

(5) Sosiaalinen media ja naistenlehdet sen sijaan kertovat, että on tullut aikata hamstrata lääkekaappi täyteen vitamiineja. Hankintasi muistat yleensä siinä vaiheessa, kun kurkussa alkaa muhia kaktus. Itse olen ratkaissut ongelman ostamalla kotiin nallekarkkien (kyllä!) makuisia ja näköisiä vitamiineja. Kuka muka unohtaisi ottaa kaapista päivittäiset nallekarkit?! Vitamiinit saattaisin sen sijaan unohtaa.

(6) Syksy on saapunut myös kalenteriisi ja juokset jatkuvasti paikasta toiseen. Muista pysähtyä hetkeksi ja nauti kotioloilusta muutenkin kuin nukkumalla. Pikkuhiljaa voit alkaa totuttautua ajatukseen illoista kynttilänvalossa. Mieleesi saattaa hiipiä myös jouluisia ajatuksia. Onhan ensikuun jälkeen sentään jo marraskuu.


NEULE  MISSGUIDED   FARKUT ZARA    KENGÄT NLY SHOES     KORVAKORUT DESIGN BY KIETOPosted in and tagged by NOORA.