TESTISSÄ POSKIPUNA – ONNISTUINKO?

*Born Awesome-paletti saatu.

No nymmää sitä sitten vihdoin testasin! Kun Laura kohensi meikkiäni essencen pr-tapahtumassa pari viikkoa sitten poskipunalla, olin ensin jopa ajatuksesta hieman kauhuissani. Hän valitsi essencen uutuuspaletista, Born Awesomesta, sävyksi kirkkaimman punaisen (ympyröity oranssilla ylläolevassa kuvassa) ja päättäväisesti ja taidokkaasti taikoi kasvoilleni aivan uudenlaista hehkua – lopputulos oli raikas ja ihana!

Junassa kotimatkalla tuskanhiki kuitenkin jo tipahteli otsalleni; en osaisi ikinä tehdä tällaista meikkiä itse! Kun goodiebagista kuitenkin löytyi tuo samainen paletti ja meikki jäi niin vahvasti kummittelemaan mieleni sopukoihin, kävin ostamassa Tokmannilta poskipunasiveltimen ja ryhdyin hommiin.

Testailut aloittaessani, totesin heti, että minulta on aiemmin puuttuneet ainakin oikeat työvälineet poskipunan levittämiseen. essencen ihastuttava poskipunasivellin on muotoiltu niin, että poskipunaa ei oikeastaan voi laittaa väärään kohtaan. Sivellin mukailee posken muotoa ja sävy ajautuu juuri sinne minne pitääkin. Paletista sävyä irtosi siveltimeen juuri sopivasti, ylimääräisen sävyn puhaltelin kuitenkin siveltimestä ennen levittämistä pois, jotta efekti ei olisi liian voimakas. Poskipunan sävyn voimakkuutta olikin helppo säädellä; kerros kerrokselta väri tummeni.

Olin testailuissa vielä melkoinen arkajalka, mutta etenkin livenä poskipuna toi meikkiin  raikkaan viimeistelyn ja kivannäköisen hehkun. Samaisella paletilla syntyy myös äärimmäisen kiva silmämeikki. Merkitsin meikkiin käyttämäni sävyt tuonne aiempaan kuvaan keltaisella ympyrällä ja samalla tulikin testattua elämäni ensimmäinen punasävyinen silmämeikki. Kaiken kaikkiaan, hintansa (n. 8,70€) arvoinen paletti ja ostamalleni siveltimelle (n. 3,70€) annan täydet kymmenen pistettä!

Mutta mitä sanoo raati – piristikö poskipuna lookia?


Posted in and tagged by NOORA.