KAHDEKSAN SYYTÄ HYMYYN


LIPPIS SIDOSTE (*saatu)   NEULE MISSGUIDED    HAME NORDIC TRICOT BY IVANA HELSINKI (*saatu)   KENGÄT NLY SHOES   LAUKKU PAUL’S BOUTIQUE (*saatu/ By Emka Tampere)


(1) Karoliinan kirjoittama postaus ystävyydestämme sai liikutuksen kyyneleen vierähtämään silmäkulmaan ja onnellisen hymyn huulille. Kuinka kauniisti hän kirjoittikaan! Minulla on kourallinen hyviä ystäviä ja iän karttuessa uusien ystävien ”hankkiminen” vain tuntuu vaikeutuvan entisestään; siksipä onkin ihanaa, että toisinaan elämäänsä löytää juuri sen hyvän tyypin aivan sattumalta.

(2) Serkkuni Emilian luumupuu oli tehnyt niin suuren sadon, että siitä riitti herkkuja meidänkin pöytäämme. Kummitädin omenapuun herkuista tein niin omenapiirakan kuin omenakaurapaistostakin, mutta luumut katoavat taatusti kulhosta kitusiini sellaisenaan – kiitos Emppu!

(3) Kirja, joka vie mukanaan. Kävimme viikonloppuna Tuurin Kyläkaupassa ja hankimme uuden Stephen Kingin kauhuromaanin, valtavan painavan opuksen, joka vei heti ensisivuilta niin mukanaan, että aloin jo haikailla niiden pimeiden syysiltojen syliin, jolloin lukeminen maistuu vielä makeammalta.

(4) Olen löytänyt itselleni erinomaisen fysioterapeutin ja jo parin käyntikerran jälkeen olo on helpottanut. Vinkkasinkin tästä jo instastoryn puolelta, mutta lämmin suositus siis Hyvä Olo Ilona-ketjulle ja etenkin Kaukajärven toimipisteelle. Yhteistyöstä ei siis ole kyse, tämä suositus tulee suoraan sydämestä, ja parempikuntoisilta hartioiltani!

(5) Uusi käsilaukku. Kuten aiemmin kerroinkin, minulla oli lainassa muutamia laukkuja lempparibrändiltäni, Paul’s Boutiquelta, ja ilokseni sain valita näistä laukuista myös yhden itselleni. Valitsemani laukku on tuo näissä kuvissa pilkahtava musta, UPEAHIHNAINEN, aarre, jota tulette näkemään osana asujani taatusti kyllästymiseen saakka. Se on ihana – suuret kiitokset lahjasta By Emkalle!

(6) Muistatteko, kun parisen viikkoa sitten Ratinan kauppakeskuksessa järjestettiin bloggaajien välinen stailauskilpailu osana muotipäivää? Omaa suosikkiasuaan sai äänestää tuon päivän ajan Ratinassa ja viime viikolla kuulin, että P.A.Z.:in tuotteilla stailaamani asu oli voittanut äänestyksen. Lämmitti niin kovasti mieltä!

(7) Ja edelleen myös tämän meikkivoiteen löytäminen ilahduttaa kovasti!

(8) Unohduin toviksi lukemaan postauksiani tasan vuoden takaa, kun juhlimme pikkusiskoni häitä. Ne olivat ihanat häät. Hymy nousi edelleen korviin saakka, kun selasin kuvia ja muistelin tuota unohtumatonta päivää. Valokuvat ovat kyllä oiva keino tallentaa muistoja.

Mikä asia on ollut syypää sun hymyyn tällä viikolla?


Posted in and tagged by NOORA.