VEIKÖ VIIDEN EURON MEIKKIVOIDE VOITON KALLIIMMASTA?

*essence-tuotteet saatu.

Kun viiden euron meikkivoide tasoittaa ihon ja jättää sen kauniin mattapintaiseksi yhtä tehokkaasti kuin kymmenen kertaa kalliimpi meikkivoide, ei kovin kauaa tarvitse miettiä sitä, olisiko aika vaihtaa. essence on yllättänyt minut aikaisemminkin hintalaatusuhteellaan, mutta nyt goodiebagin sisuksista löytynyt tuote löi minut aivan pyörryksiin. Nimensä veroinen #instaperfect-meikkivoide on mieletön!

Uutuusmeikkivoide tekee lompakkoon noin viiden euron kokoisen loven, ja parin testikerran perusteella on todettava, että pisara pisaralta annosteltava nestemäinen meikkivoide on hurjan riittoisaa. Kätevää on myös se, että kuutta eri sävyä voi näppärästi sekoitella keskenään sen oikean, oman sävyn löytämiseksi. Testaamani sävy, 30 funny ivory, oli hitusen liian vaalea vielä päivettyneelle iholleni, mutta syksyksi se sulautuu taatusti sellaisenaan käytettäväksi. Kun tummat silmänaluset vielä peittää toisella, n. 4 euroa maksavalla camouflage + matt-peitevoiteella, lopputuloksena on hurjan tasainen ja mattainen meikkipohja. Tämän peiteaineen kerrotaan peittävän jopa tatuoinnin!

Kuvissa näkyvä meikki on muuten kokonaan toteutettu essencen meikein. Uutuuksien joukosta löytyi nimittäin myös ihastuttavan nudeja ja kevyesti peittäviä huulimeikkejä, joita olen käyttänyt viikon verran ahkerasti. Vinkkaan teille niistä myöhemmin, mutta nyt kipin kapin tonkimaan essence-hyllyjä – tätä meikkivoidetta kannattaa testata!


Posted in and tagged by NOORA.