TOIMISTOLOOKIN KRUUNU

Vietän päiväni toimistotöiden parissa ja toimistopukeutumiseni noudattaa miltei aina samaa linjaa; siisti pusero, siistit housut, siistit kengät. Koska pukeutuminen ja asustaminen ovat kuitenkin niin lähellä sydäntäni, siihen tylsäänkin toimistotyyliin haluaa toisinaan tuoda ripauksen omaa persoonaa. Sitä jotakin. Pisteen i:n päälle. Punaiset huulet toimivat kauluspaidan kanssa aina upeasti, mutta entäpä jos kauluspaidan koristaisikin vaihteeksi kaulakorun sijaan rusetilla. Pääsin testaamaan tätä tyyliä, kun BeWooden lähetti minulle mallistonsa helmen, elegantin Paen. Rusetti (*saatu) on herttainen, hempeän tyttömäinen ja sopii täydellisesti tyyliini. Valkoisen kauluspaidan kanssa se sopii yhteen täydellisesti, mutta mikseipä sen printti sopisi suloisesti myös näyttävämmän paidan kaveriksi.

Rusetin lisäksi toimistolook saa hetkessä ilmettä ja särmää, kun hiukset nostaa kiinni nutturalle. Nuttura onkin yksi yleisimmistä käyttämistäni kampauksista. Monesti hiukset haluaa pois kasvoilta heilumasta ja napakka nuttura on tuohon ongelmaan oiva ratkaisu. Nyt hyppysissäni on kuitenkin apuväline, joka tekee siistin nutturakampauksen näpertämisestä jopa helpompaa – tästä tuotteesta halusin vinkata ehdottomasti myös teille, veikkaan, että se pelastaa vielä monen monta huonoa hiuspäivää!

invisiboblen Clicky Bun (n. 8€, Sokos) on saatavilla kahdessa eri sävyssä, omansa sekä vaalea- että tummahiuksisille. Paketista löydät puikulanmallisen, pitkän kampausvälineen, jonka saat taitettua keskeltä kahtia.

Aluksi hiukset laitetaan poninhännälle, jonka jälkeen hiustenlatvat laitetaan Clicky Bunin väliin. Kampausvälinettä kieputettaessa ylöspäin, hiukset rullautuvat sen ympärille. Lupaksi nutturaväline nimensä mukaisesti klikataan paikoilleen ympyränmuotoiseksi ja hiukset asetellaan tasaisesti peittämään sitä. Aikaa kampauksen tekemiseen kuluu noin minuutti ja työväline soveltuu niin pitkille kuin lyhyemmillekin hiuksille. Nutturan paikka määräytyy sen mukaan, kuinka korkealle/matalalle asetat ponnarin.

*invisibobble/ Clicky Bun saatu.

Seuraavaksi ajattelin testata, kuinka koristelen nutturani samaisella puurusetilla. Veikkaan, että lopputuloksesta tulee suloisen näyttävä!

Millainen sinun toimistolookisi on?


Posted in and tagged by NOORA.