KOSMETIIKKAFANI KARKKIKAUPASSA: TÄLTÄ NÄYTTÄVÄT ESSENCEN UUTUUDET!

Aivan kuin olisi karkkikauppaan astellut sisään. Siltä minusta tuntui, kun kävin tänään tutustumassa essencen syksyn uutuuksiin Helsingissä. Uutuuksien määrä on jälleen valtava ja tuotteet on kuorrutettu essencen tapaan toinen toistaan upeammilla designeilla. Kun sekä laatu, hinta että ulkoasu ovat huippuluokkaa, on tähän brändiin vaikea olla ihastumatta. Tänään saatoin löytää ammattilaisen avustuksella jopa uuden essence-suosikin, joka oli kokonaan puuttunut aiemmin meikkipussistani!

Kuvat saavat puhua puolestani. Tästä karkkikaupasta ei pinkkiä puuttunut!

Tuote, jota en ollut aiemmin uskaltanut käyttää lainkaan, on poskipuna. Kun upea Laura sitten istutti minut meikkipenkkiinsä ja valitsi Born Awesome-paletin keskeltä korallinpunaisen sävyn POSKIANI varten, olin jopa hetken aikaa hitusen kauhuissani. Lauran tehtyä taikojaan, kasvoni kuitenkin ikään kuin heräsivät eloon ja peilistä tuijotti takaisin tyyppi, jota en ollut tunnistaa. Sehän toimii! Suurella ja pehmeällä essencen siveltimellä levitettynä, poskipuna näytti hurjan raikkaalta ja vannoin kautta kiven ja kannon, että tulen harjoittelemaan jatkossa itsekin sen käyttöä. Born Awesome-paletti olikin ehdottomasti yksi suosikeistani uutuuksien joukosta. Sain sen mukaani myös kotiinviemisiksi, joten harjoittelu alkakoon. Paletin sävyillä saa muutenkin hurjan makeita meikkejä aikaiseksi.

Kuten jo instan puolella hihkuinkin, testiin pääsevät myös essencen magneettiripset. Näitä tekoripsiä ei siis kiinnitetä liimalla, vaan niissä on magneetit. Ajatuksena ripset kuulostavat täydelliseltä vaihtoehdolta meille herkkäsilmäisille, jotka eivät voi ripsiliimoja käyttää – ne menevät siis testiin pian!

Löytyykö sinun meikkipussistasi jokin essencen luottotuote?


Posted in and tagged by NOORA.