KUN LÖYSIN SYKSYN UPEIMMAN LAUKKUBRÄNDIN


NEULE MISSGUIDED    FARKUT MARKS & SPENCER   KENGÄT NLY SHOES  LAUKKU PAUL’S BOUTIQUE / BY EMKA (*kuvauslainassa)


Olen ikään kuin vahingossa ajautunut käyttämään enää vain ja ainoastaan yhden laukkubrändin tuotteita. Kun tamperelainen helmi, By EmKa, antoi keväällä käyttööni kaksi Paul’s Boutiquen laukkua, tuo aiemmin minulle tuntematon merkki vei täysin sydämeni ja pian huomasin laukkukokoelmani kasvavan, kun muun muassa mieheni hemmotteli minua samaisen merkin pikkulaukulla. Klassiset laukut pienillä ja näyttävillä yksityiskohdilla tai väreillä ihastuttivat allekirjoittanutta kovasti – näillä laukuilla saa perusasuun tuotua juuri sopivasti sitä jotakin!

Käväisin viime viikolla tutustumassa Paul’s Boutique-merkin uutuuksiin ja laukkuvalikoiman nähtyäni tiesin heti, että meidän rakkaustarinamme tulee jatkumaan. Syksyn laukut ovat juuri niin upeita kuin osasin odottaa! Sain lainaan By EmKalta muutaman erilaisen syysuutuuden, jotta pääsen asukuvien myötä esittelemään laukkuihastuksiani myös teille. Näissä asukuvissa on todellinen laukkujen laukku, superupealla pinnalla ja kirkkaanpunaisilla yksityiskohdilla varustettu upeus, joka kulkee niin käsivarrella kuin pitkän hihnan avulla olallakin. Tsekatkaapa tuo vetoketju; juuri tällaisia juttuja tarkoitin, kun puhuin näyttävistä yksityiskohdista.

Jo kouluvuosistani saakka, syksy on monesti tarkoittanut uuden kalenterin lisäksi uuden laukun hankkimista. Vanha on laitettu kiertoon ja uudet haasteet otettu vastaan uusin asustein. Vaikka kouluun ei enää uutta laukkua olekaan pitkään aikaan tarvinnut hankkia, kesäloman jälkeen työtkin on ihanampi aloittaa uuden veskan kera. Ja mikä parasta, näissäkin kuvissa käsivarrellani näkyvä laukku soveltuu niin arki- kuin toimistokäyttöön! Paul’s Boutiquen laukkujen hinnat ovat myös kovin lompakkoystävällisiä. Kokemuksesta on myös todettava, että nämä laukut kestävät ahkeraa käyttöä. Olettekin saattaneet huomata, että eräs musta laukku on näkynyt asukuvissa to-del-la tiuhaan tahtiin, esimerkiksi täällä, täällä, täällä, täällä ja täällä. Kyllä, siitä on tykätty!

Nyt kiidän tukka hulmuten kohti elokuun viimeistä viikkoa – syksyn huomaa todella alkaneen jo pelkästään kalenteriin vilkaisemalla, tällä viikolla kiidetään niin pr-tapahtumiin kuin teattereiden ensi-iltoihinkin! Ihanaa, tätä on odotettu. <3


Posted in and tagged by NOORA.