ENSIMMÄINEN WISH-TILAUKSENI : PLUSSAT & MIINUKSET

Mikä ihmeen Wish? Niinpä. Siinä vaiheessa, kun sieltä ja täältä alkoi kuulua ylistäviä kommentteja verkkokauppasovelluksesta nimeltä Wish, aloin kiinnostua asiasta. Edullisia löytöjä, hyviä hankintoja, laadukkaita aarteita – ja kaikkea tätä pilkkahintaan? Olin todella epäluuloinen Wishin suhteen. Jo pelkästään ajatus siitä, että lähetys jakaantuisi moneen eri pikkupussukkaan, jotka sitten joskus tipahtaisivat alas postiluukusta, kuulosti hitusen kummalliselta ja epämääräiseltä sekä ennen kaikkea epäekologiselta. Youtube pursusi Wish-tilausten unboxing-videoita. Pian myös bloggaajien asukuviin alkoi tuotemerkkien kohdalle ilmestyä samaisen sovelluksen nimi. Uteliaisuuteni heräsi.

Tein elämäni ensimmäisen Wish-tilauksen. Heräteostoksille en kuitenkaan lähtenyt. Tarvitsin tulevalle reissulle hieman tarvikkeita, joten päätin kurkistaa josko Wishistä löytyisi juurikin niitä.

Ostosten tekeminen on tehty sovelluksen kautta helpoksi. Eri asia onkin sitten se, kuinka erilaisiin arvosteluihin ja ennen kaikkea kuviin voi luottaa. Itselläni hakusessa olivat lentoa varten niin niskatyyny, unilaput silmille kuin passikotelokin, ja vaihtoehtoja löytyikin lopulta todella runsaasti. Vaikka osa tuotteista oli todella edullisia, jopa ilmaisia, toimituskulut saattoivatkin sitten nostaa tuotteen hinnan hurjan korkeaksi. Myönnän olleeni niin epäluuloinen ostoksia tehdessäni, että oli vähällä ettei tilaus jäänyt vallan tekemättä.

Toimitusajathan ovat Wish-palvelussa tuotteesta riippuen jopa useita viikkoja, ja nämäkin hankinnat antoivat odottaa itseään. Kärsimättömälle luonteelle todella haastavaa! Saavuttuaan tuotteet kuitenkin ylittivät laadullisesti täysin odotukseni. Passikotelo tulee kulkemaan mukanani pitkään ja niskatyyny sekä silmälaput ihastuttivat kovasti. Edullisiksi tuotteiksi valintani osoittautuivat hyviksi hankinnoiksi. Tästä huolimatta takaraivossani kaihertaa edelleen ajatus siitä, onko maailman toiselta puolelta järkeä tilata tällaisia tuotteita. Vaatteita en voisi kuvitella tilaavani Wishistä ikinä, saati sitten kosmetiikkatarvikkeita. Mitä mieltä sinä olet – oletko tehnyt Wishistä hyviä löytöjä?

Ai vältyttiinkö heräteostoksilta? Toki olisin pärjännyt ilman tuota hurmaavan suloista pikkuruukkuakin, mutta nyt se ihastuttaa keittiön avohyllyllä kotiamme. Sattumalta ensimmäinen (..ja viimeinen?) Wish-tilaukseni olikin siis melko kettumainen.


Posted in and tagged by NOORA.