KUN KESÄ VEI MUKANAAN

Tämä kesäviikonloppu todellakin vei mukanaan. Otti hihasta kiinni perjantai-iltapäivänä, kun astelin töistä kotiin ja sen jälkeen viikonlopusta onkin nautittu joka sekunti. Havahduin äsken siihen, että blogikin on pari päivää elellyt hiljaiseloa, nauttinut kaiketi sekin kesän ehkä viimeisestä lämpimästä viikonlopusta.

Takana on yksi kesän tapahtumarikkaimmista viikoista. Olen juossut paikasta toiseen, tavannut ystäviä, tutustunut uusiin tyyppeihin, valokuvannut ja viettänyt kesän parasta aikaa. Koko viikon kruunasivat fiftarihäät, jotka kävin valokuvaamassa sekä pieni suloinen yövieras, joka ilahdutti viikonloppuamme. Unohtamatta ihanaa tyttöjen iltaa, kun kutsuin ihastuttavia naisia meille kakulle ihan muuten vain sekä pikkusiskoni syntymäpäiviä, joille kiisin näissä kuvissa näkyvä asu ylläni ja paketti kainalossa. On ollut kyllä kaiken kaikkiaan mainio viikko!


MEKKO AARREKID   LENKKARIT SOWHAT   LAUKKU ZARA   AURINKOLASIT D&G


Rakastan muuten tuota joka-paikan-mekkoa, joka soveltuu tilanteeseen kuin tilanteeseen. Se oli ylläni ensin pitkän toimistopäivän ajan ja sen jälkeen samassa mekossa pystyi helposti suuntaamaan pikkusiskon synttärikakulle. Mekko soveltuu viilenevään elokuuhun erinomaisesti ja leggareiden kaverina se kulkee myös pitkälle syksyyn. Juuri sellainen mekko, joka helpottaa ajatusta kesän loppumisesta!

Vaatekaapissani on tosin jotakin muutakin, joka helpottaa syksyyn siirtymisessä. Sain Matilta syntymäpäivälahjaksi oikein perinteikkäät Adidaksen nappiverkkarit ja itse asiassa samaiset pöksyt löytyivät myös tuosta pikkusiskoni synttäripaketista. Nyt minulla on vaaleanpunaiset ja Roosalla vihreät verkkarit syksyyn. Joko te olette hurahtaneet uudestaan tuohon trendiin?

Mutta nyt, kamerassa odottaa 879 valokuvaa häistä. Luvassa siis romanttinen ilta kuvankäsittelyn parissa. Ihan parasta. Häävalokuvaaminen siis. Joten ihana viikonloppu jatkukoon.


Posted in and tagged by NOORA.