MÖNKÄÄN MENNEET MUKIOSTOKSET

Hörpitkö sinä aamukahvisi nykyään Muumin päivä-mukista? Voi sentään, mikä seikkailu tuosta mukin hankkimisesta tulikaan! Olin tietysti viime viikolla valppaana heti puolilta öin verkkokaupassa, kun muki tuli myyntiin ja parin tunnin aikana muki oli välillä ostoskorissani, välillä pääsin valitsemaan jo toimitustapaakin ja jonkin aikaa latailtiin jo maksuvaihtoehtoakin. Lopputulos oli kuitenkin se, että menetin lopulta yöuneni, hermostuin kiukuttelevaan verkkokauppaan ja menin mukittomana nukkumaan. Argh.

Toisin kävi kuitenkin äidilläni, joka oli onnistunut haalimaan yhden mukin itselleen verkkokaupasta. Ja eilen näin tuon halutun aarteen vihdoin livenä. Muki on todella kaunis, ihastuttava lisä muumimukien kokoelmaan, mutta kukapa siitä nyt aamukahviaan raaskisi juoda, ettei nyt vaan sattuis mitään. Mukia ihastellessani tunsin oloni Pokka Pitää-sarjan Elizabethiksi, joka Hyacinthin luona posliinikupeista juodessaan joutuu suorastaan paniikin valtaan, ettei vaan sotkisi tai rikkoisi mukia. Tätä aarretta täytyy käsitellä silkkihansikkain.

Pääasia on, että isäni upea kokoelma sai Muumin päivä-mukista täydennystä, mutta vielä on jännitettävä saapuuko meidän talouteemme mukeja yhtäkään. Vaikka oma tilaukseni menikin mönkään, Matilla tilaus oli mennyt läpi ja sähköpostiinkin oli tilausvahvistus ilmestynyt. Uskaltaisin siis ehkä olettaa, että muki on matkalla meille..? Peukut pystyyn!

Oliko teillä tuuri matkassa mukiostoksilla?


Posted in and tagged , by NOORA.