GO WITH THE FLOW : LAUANTAI-ILLAN HERKUT

Sillä välin, kun kaikki muut ovat Flow-festareilla (..tämä on taas sellainen viikonloppu, kun sosiaalisen median perusteella _kaikki_ muut ovat jossain bilettämässä!), voit sinä hemmotella itseäsi ja valmistaa iltapalaksi lauantai-illan herkullisimmat pikkupizzat. Resepti on moneen kertaan testattu ja hyväksi todettu; sisältö tosin hieman vaihtelee aina sen mukaan, mitä jääkaapista löytyy, joten go with the flow (..heh heh..) ja asettele riisikakun päälle just mitä haluat!

Laita uuni lämpiämään 220 asteeseen. Asettele haluamasi määrä riisikakkuja pellille ja ”voitele” ne ketsupilla. Laita päälle siivu kalkkunaleikkelettä ja muutama pala avokadoa. Lisää ananasta ja kuorruta juustoraasteella. Paista uunissa noin 5 minuuttia, anna hitusen jäähtyä ja syö.

Herkullista lauantai-iltaa!


Posted in and tagged by NOORA.