KESÄN ELÄIMELLISIN ROADTRIP

Meidän sunnuntaimme kului todella eläimellisissä merkeissä! Ex tempore-fiiliksin toteutettu roadtripimme suuntasi Ulvilaan, Kotieläinpiha MiniFarmille, joka googlettelujen perusteella vaikutti todelliselta must see-paikalta. Täällä eläimiä pääsi rapsuttelemaan ja seurailemaan niiden touhuja lähietäisyydeltä,  pääsylipun hintaan sisältyi jopa pieni pussillinen leipää, jonka sai syöttää farmin asukkaille.

Tampereelta Ulvilaan on reilut 90 kilometriä matkaa. Heti pääsyliput ostettuamme, vakuutuin tämän paikan sydämellisyydestä. Farmin kaksi koiraa toimivat oppainamme koko kierroksemme ajan tarkastellen touhujamme ja eräs pieni kananen tykästyi Mattiin (..tai ropisevaan leipäpussiin) niin, että ei malttanut lainkaan jättää häntä rauhaan, vaan seurasi kiltisti perässämme aitaukselta toiselle. Hihityksiä aiheutti myös hurmaava vuohi, joka loikki aitauksista toiseen pieni kili perässänsä. Melkoisia persoonia!

Tilan pitäjät esittelivät meille paikkaa, ja pääsimme näkemään muun muassa viime yönä syntyneitä marsunpoikasia (..en tiennyt, että marsut syntyvät pörröisinä ja aivan ”oikean” marsun näköisinä?!). Lampaat tekivät ääntelyllään selväksi, että myös ne halusivat osansa leipäpussin sisällöstä ja minipossu Penakin kaipasi rapsutuksia. En muista, että olisin missään kotieläinpihalla päässyt aikaisemmin näin lähelle eläimiä. Siksi visiitti ehkä hymyilyttää edelleenkin niin kovasti. Näiden tyyppien seurassa unohtaa to do-listan sisällön ja elää hetkessä. Kohde on myös äärimmäisen hyvä meille valokuvaamisesta kiinnostuneille, en meinannut malttaa laskea kameraa käsistäni lainkaan!

Mutta nyt kesän autoreissut alkavat olla tehtynä. Olemme kotimaanmatkailleet tänä kesänä enemmän kuin yhteiselomme aikana yhteensä ja voi kuinka ihanissa paikoissa olemmekaan vierailleet. Suomi kätkee sisuksiinsa toinen toistaan hurmaavampia roadtripkohteita – tämän päiväistä määränpäätämme suosittelen kaikille lämpimästi! Aina ei kannata lähteä merta edemmäs kalaan suurempien vonkaleiden perässä.

Mikä oli sinun kesäsi unohtumattomin roadtrip?


Posted in and tagged , by NOORA.