TEETKÖ TÄNÄÄN ELÄMÄSI PARHAAN SECONDHAND-HANKINNAN?

Kaupallinen yhteistyö: Zadaa

 

Siinä missä puut alkavat pian pudottaa lehtiään, minä karsin vaaterekkini oksilta aarteitani uusiin koteihin. Syksy on täydellinen ajankohta tehdä inventaarioita, laittaa käyttämättä jääneitä vaatteita ja asusteita eteenpäin, tehdä muutoksia ja tarttua uusiin mahdollisuuksiin. Moni kertoo uuden vuoden alkaessa tekevänsä lupauksia ja aloittavansa ”uuden elämän”, minulle sen sijaan syksy on päätösten ja suunnan muutosten ajankohta. Päätin aloittaa konkreettisista muutoksista, kaappien tyhjentämisestä. Siksi kaupallinen yhteistyömme Zadaan kanssa ei olisi voinut osua parempaan saumaan – rekillinen ihania ja hyväkuntoisia vaatekaappini asukkaita odottaa uusia kotejaan tuon mainion secondhand-sovelluksen putiikissani!

Kuvitelkaapa seuraava tilanne. Kaapissasi kesän yli majaillut syystakki ei enää istukaan päälle tai miellytä silmää. Takki on edelleen kuin uusi ja täysin käyttökelpoinen. Suunnittelet kiikuttavasi takin kirppikselle sitten joskus ja parin vuoden päästä huomaat tuon saman takin nököttävän edelleen eteisen kaapissa viemässä tilaa. Zadaassa parasta on juuri tämä; voit laittaa näppärästi vaikka vain yhdenkin tuotteen myyntiin ja parhaimmillaan saat kiikutettua sen Zadaa-pakettina lähimpään toimituspisteeseen jo saman päivän aikana. Ei kirppispöydän varailua, hintalappujen kirjoittelua tai roudausta. Kun tuote on ostettu, saat koodin, jolla paketti lähtee matkaan. Sinun ei tarvitse edes kirjoittaa ostajan tietoja paketin päälle. Tehokasta ja vaivatonta!

Zadaa on kehittynyt sovelluksena hurjasti jo pelkästään sinäkin aikana, kun itse olen ollut sen aktiivinen käyttäjä. Suomen lisäksi pääset shoppailemaan myös tanskalaisten ja nyt myös saksalaisten käyttäjien tuotteita eikä kielimuureistakaan kannata huolehtia uuden käännöstyökalun ansiosta. Uusi päivitys (olethan ladannut sen jo?) sisältää myös muutoksia kategorioiden saralla. Nyt esimerkiksi kenkäkategoriasta löytyy omat alakategoriansa! Valokuvaamisesta kiinnostuneille on pakko vinkata myös uudesta kameraosastosta.

Eli, kun lähdet tämän postauksen luettuasi metsästämään itsellesi juuri myyntiin tulleita täydellisen ihania Minna Parikoitani tai täysin käyttämättömiä Odd Mollyn tennareitani, muista hyödyntää äärimmäisen kätevää hakua. Uusi filtteri löytyy fiidin yläreunasta. Valitse, miltä brändiltä tahdot hakutuloksia, mikä sävy on mielessäsi ja mistä päin maailmaa haluat ostoksia tehdä. Jos ihastuit tuohon keltaiseen kukkamekkooni, muista kirjata hakuehtoihin brändiksi NLY, kooksi M ja väriksi keltainen – näiden avulla pääset pitkälle, tosin myynti sujuu Zadaan kautta niin vauhdikkaasti, että kovin pitkään ei ostopäätöksen kanssa kannata pähkäillä ettet jää tyhjin käsin!

Olen tehnyt Zadaasta aivan valtavasti upeita löytöjä. Olen toteuttanut sen avulla merkkilaukkuhaaveitani ja hankkinut vaatekaappiini aarteita edullisesti. Joka kertaa Zadaa-ostoksen saapuessa sydäntä lämmittää etenkin ajatus siitä, että itselleen hankkii uutta secondhandina. Sovelluksen virtuaalisilla rekeillä roikkuu tosin myös hurja määrä upouusia tuotteita.

Ja nyt, kun sinulla näyttääkin olevan puhelin juuri sopivasti hyppysissäsi, käyhän lataamassa (tai päivittämässä!) Zadaa täältä, kurkkaa mitä löydät omasta putiikistani Showroomista (silmä-ikoni) ja aloita seikkailusi vaate- ja asusteherkkujen keskellä. Ehkä tänään on juuri se päivä, kun teet elämäsi parhaan secondhand-hankinnan?


Posted in and tagged , by NOORA.