BACK TO WORK – LOMANJÄLKEISIÄ HUOMIOITA

Meikkaaminen ei olekaan kuin pyörälläajo. Kun kolmeksi viikoksi unohtaa kajalit ja kulmageelit meikkipussin pohjalle, täytyykin varata arkiaamun meikkihetkeen ainakin tuplasti enemmän aikaa kuin ennen lomaa. Ai mikä häivyttävä luomivärisivellin?!

Käsilaukkuun ei mahdu läheskään yhtä paljon tavaraa kuin rantakassiin.

Ei se tunnukaan kivalta, kun lomalle lähtevä tekee lomalle jäämisestään hurjan numeron ja rallattelee Näin se kesäloma toimii-biisiä toimistolla viimeisenä työpäivänään aamukasista iltapäiväneljään. Siis se ei tunnu kivalle niistä, joiden oma loma on jo pidetty ja seuraava siintää 11 kuukauden päässä.

Rantasandaalit eivät välttämättä sovellu kovin ergonomisiksi työkengiksi.


LAUKKU  PAUL’S BOUTIQUE (*saatu/ By EmKa)   NEULE TOKMANNI     HOUSUT MONKI    KENGÄT MINNA PARIKKA


Ei välttämättä ole enää kesäloman jälkeen fiksua viettää helleyötä parvekkeella kirjaa lueskellen, jos herätyskello soi aamulla 06:15.

Uimisen vetreyttämä kroppa jumiutuu nopeasti takaisin lomaa edeltäneeseen muottiinsa, jos et kahdeksan tunnin toimistopäivän jälkeen tee muuta kuin raahaudu sohvalle.

Kun elokuussa lomalta palaava alkaa selailla työkalenteriaan, saattaa melko nopeasti tehdä seuraavanlaisen havainnon; ensi kuun jälkeen on jo lokakuu. Kehittelet syksyllesi tämän jälkeen nopeasti uuden moton – elä hetkessä.

Tsemppiä lomanjälkeiseen arkeen! <3


Posted in and tagged by NOORA.