MUUMIMUKIKERÄILIJÄN JÄNNÄT PAIKAT

No jopas on taas jännät paikat muumimukikeräilijöiden huusholleissa! Joko täriset kuin Hattivatti? Tove Janssonin syntymäpäivänä, 9. elokuuta, tulee näet myyntiin Muumin päivän muki. Muki, jota myydään vain yhden vuorokauden ajan. Yhden vuorokauden ajan. Kun vuorokausi vaihtuu torstaille, muki tulee myyntiin Arabiastoren verkkokauppaan. Mukia myydään myös Iittalan myymälöissä ja Moomin Shopeissa tuon päivän ajan, mutta itse ajattelin haalia mukin ostoskoriini verkosta. Jos en sitten nuku onneni ohi ja joudunkin kuin päätön kana juoksemaan torstaina paikasta toiseen mukia metsästämässä.

Sillä onhan se nyt melkoinen kolaus keräilijän sydämelle, jos tällainen erikoismuki jääkin sitten saamatta. Sen lisäksi, että muki on harvinainen aarre, se on myös kuvitukseltaan aivan ihana. Muumipeikko ja Muumimamma nauttivat laatuajasta saaren korkeimmalla kalliolla auringonlaskua ihastellen. Ihan kahdestaan. Kuono kuonoa vasten Peikko Mamman kainalossa. Toisin sanoen, olisi ihanaa löytää kokoelmaan peräti kaksi mukia, toinen ahkeraan käyttöön ja toinen hyllylle koristeeksi.

1 päivä, 15 tuntia, 11 minuuttia. Ja sitten se tulee! Oletko valmis?


Posted in and tagged , by NOORA.