KESÄLOMA 2018 – SE OLI SIINÄ!

Se oli siinä. Kesäloma 2018 on nyt taputeltu pakettiin ja arki alkaa jälleen. Tämän kesän jälkeen otan arjesta kiinni hieman ristiriitaisin fiiliksin, sillä työelämäni ensimmäinen pidempi lomapätkä osoitti sen, kuinka loman tarpeessa olinkaan. Ennen lomani alkua olin todella väsynyt. Syksyn haasteeksi muodostuukin se, kuinka saan kalenterini organisoitua niin, että lepohetkillekin jää aikaa. Mukavista jutuista on tosin vaikea karsia mitään pois, joten omalla kohdallani riittäneekin se, että otan ajankäytön paremmin hallintaan ja teen itselleni selväksi milloin duuneja teen. Ei välttämättä ole huono idea sulkea konetta esimerkiksi viimeistään seitsemältä illalla ja keskittyä sen jälkeen töiden sijasta muihin juttuihin.

Pienillä muutoksilla lomanjälkeinen arki käynnistyykin varmasti hyvällä energialla! Odotan tulevaa syksyä innolla ja olo on ainakin superpaljon rentoutuneempi kuin kesän alkaessa. Mutta siitä ei pääse mihinkään, että kerta toisensa lomapäivät kiitävät hirveällä vauhdilla ohi – mihin kolme viikkoa oikein katosivat?!

MEKKO INDISKA    FARKKUTAKKI LEVI’S    TENNARIT TOKMANNI   LAUKKU ZARA    AURINKOLASIT TOM FORD (*saatu Optikko Heiniö)

Joten syksy, täältä tullaan! Säätiedotuksen mukaan kelikin puhaltelee syysviboja tänään ilmoille, joten olisikohan aika vihdoin ulkoiluttaa niitä vaatekaapin pitkiä puntteja? Saatoin mainita eilen, että kaipaan jo sukkia ja neuleitani. Sain ensin kummaksuvia katseita Matin suunnalta, kunnes hänkin totesi, että kaipaa jo kuulemma huppareitaan.

Syksy hei, me taidetaan olla valmiita ottamaan sut vastaan.


Posted in and tagged by NOORA.