LOMALETIT JA LEPPOISA OLO

T-PAITA ZARA    FARKUT VERO MODA   TENNARIT PUMA   REPPU MICHAEL KORS    AURINKOLASIT  IVANA HELSINKI (*saatu)

Ensimmäisellä lomaviikollani olen..

.. syönyt ainakin kaksi litraa kirsikoita. Mansikoihin olen niiiin kyllästynyt, mutta pensasmustikoita ja kirsikoita voisin mussuttaa tauotta. Myös tähän pirtelöön koukutuin ja pahasti!

.. kastanut talviturkkini ja innostunut uimisesta niin, että olen pulahtanut veteen miltei joka päivä aamuisin sekä iltaisin. Vein uuden harrastukseni uusiin ulottuvuuksiin ja kävin jopa ostamassa itselleni vesijuoksuyön – täydellistä kesätreeniä!

.. nauttinut hirvittävän paljon yhteisestä lomasta mieheni kanssa. Olemme aiempina vuosina pystyneet lomailemaan samaan aikaan korkeintaan viikon, mutta tämä kesä on poikkeus. Yhteistä lomaa on kokonaista kolme viikkoa ja lomattomien kesien jälkeen tätä osaa arvostaa todella paljon.

..risteillyt Näsijärvellä kokonaisen kesäpäivän ajan ja hämmästellyt sitä, kuinka kauniilta Suomi-neito näyttääkään kesämekossaan.

.. nähnyt ystäväperhettä Särkänniemen hulinassa. Oli maailman parasta nähdä rakasta ystävää pitkästä aikaa ja vielä noin upean kesäisessä miljöössä.

.. käynyt eräänä loma-aamuna kampaajalla pikakampauksessa ja teetättänyt kutreilleni pikakampauksen, joka piristi lomapäiviäni peräti kolmen päivän ajan.

.. ostanut itselleni hellehatun H&M:N alennusmyynneistä viidellä eurolla. Muuten olenkin onnistunut tehokkaasti välttelemään alennusmyyntejä.

.. yrittänyt löytää keinoja rauhoittaa jaloissani kutittelevia ötökänpuremia. Jokakesäinen ongelmani, johon kaikki ötökänpuremille yliherkät voivat varmaankin samaistua.

.. jättänyt tulevien lomapäivien suunnitelmat tekemättä. Ensimmäinen lomaviikko opetti, että suunnitelmia ei kannata lomalle tehdä. Ja välillä pitää jopa vain istua ja hengitellä hetken aikaa syvään lepolassessa.

Ihanaa lomaa kaikille, joilla se starttailee tänään! <3


Posted in and tagged by NOORA.