KULAUTA KIRSIKAT KURKKUUN

Lupasin eilisessä postauksessani jakaa teille maailman helpoimman kirsikkasmoothien, tai oikeastaan kirsikkapirtelön, reseptin. Olen kuullut huhuja, että monessa puutarhassa kirsikkapuut ovat innostuneet kesän lämmöstä niin, että satoa riittää hurjan paljon kerättäväksi. Marjat ovat mielestäni parhaimmillaan tuoreina syötyinä, joten itse innostuin tästä oman muorini pirtelöreseptistä kovasti – ja mikä parasta, se syntyy vain kahta raaka-ainetta käyttämällä!

 

Poista kirsikoista kivet ja kaada blenderiin noin kaksi desiä halkaistuja kirsikoita (sopiva määrä kahteen lasilliseen pirtelöä). Lorauta joukkoon haluamasi määrä Valion Oddlygood-kaurajuomaa. Mixaa ainekset juoksevaksi seokseksi ja nauti. Mikäli kirsikat maistuvat omaan makuusi liian happamilta, mausta herkkua vielä teelusikallisella hunajaa.

Kuten sanoin, jopa liian helppoa! Tämä ruokaisa pirtelö taipuu niin aamu- ja välipalaksikin. Itse kulautin kirsikkajuoman kurkkuuni ennen aamu-uintia. Tämän voimalla jaksoi käydä pulikoimassa eikä vatsakaan kaivannut runsaampaa aamupalaa hetkeen. Nam!


Posted in and tagged by NOORA.