HOITAVAN HEMPEÄT VAIHTOEHDOT HUULIPUNALLE

*BeWooden-peili & Oh Yeahh!-huulivoide saatu blogin kautta.

Huh huh hellettä! En valita, päinvastoin, nautin lämmöstä joka solullani, mutta tietyt asiat on voinut hellepäivien aikana unohtaa. Pitkät puntit ovat saaneet pysyä vaatehuoneen hyllyllä, hiuksia on turha yrittääkään kihartaa kuumaan ja kosteaan päivään ja huulipunaa on edes turha sipaista huulille, kun jatkuva veden lipittäminen saisi sen kulumaan hetkessä pois. Samalla huulet kuitenkin ovat jatkuvasti alttiina auringolle ja myös ne kaipaavat aurinkosuojaa. Nappaapa nämä vinkit talteen, jotta hymyhuulet pysyvät myös helteessä hyvinvoivina!

Ihastuin Korresin kosteuttaviin huulivoiteisiin jo talvella, kun ne hetkessä tekivät taikoja rohtuneille huulilleni. Huulista tuli pehmeät ja hyvinvoivat jo muutaman käyttökerran jälkeen ja kulutinkin villiruusulta tuoksuvan voiteen hetkessä loppuun. Vaikka kesällä huulien rohtuminen ei ole omalla kohdallani ongelma, samainen huulivoide on myös itselläni kesäkäytössä. Etenkin mattahuulipunat tarttuvat toisinaan hieman liian tiukastikin huulilleni, mutta tätä ongelmaa ei ole, jos alle sipaisee hitusen tätä huulivoidetta. Nyt käytössäni on Korresin Guava-voide, joka voittaa tuoksullaan jopa villiruusun oman nenäni mielestä.

Toinen ihana uusi tuttavuus on huulivoidemerkki nimeltään Oh yeahh!. Sain pr-toimistolta brändin huulivoiteen sävyssä Melon, ja tästä tuli heti suosikkini. Huulivoiteessa on suojakerroin, se sävyttää kevyesti huulia ja sen koostumus sisältää yhdistelmän, joka puolestaan sisältää serotoniinin eli  ”hyvän mielen hormonin” esiastetta tryptofaania. Sounds good! Unohtamatta tajuttoman upeaa hylsyä. Vaikka huulivoiteessa olevan afrikkalaisen kasvin siemenien tryptofaani ei nyt välttämättä huulien kautta onnelliseksi minua tekisikään, olen vakuuttunut tästä uutukaisesta hetkessä.

BeWooden hemmotteli minua juuri sopivasti blogini syntymäpäivien aikaan ihastuttavalla paketilla, josta näittekin yhden aarteen jo eilen. Nyt laukussani matkaa kuitenkin myös huikaisevan hieno puusta ja pronssista valmistettu taskupeili, jonka avulla niin huulipunat kuin -voiteetkin löytävät oikealle paikalle. Se on designiltaan upea, selvästi taidolla ja rakkaudella valmistettu. Rakastan tällaisia kauniita esineitä, jotka ovat viimeisteltyjä ja upeasti toteutettuja.

Mutta nyt, kerros Oh Yeahh!:ta huulille ja kohti hellepäivää – nautitaan! <3


Posted in and tagged by NOORA.