PÄIVÄNI PUHELINKUVINA

Ne kerrat, kun olen postannut  blogiini puhelimella otettuja kuvia voi laskea yhden käden sormilla. En edes muista olenko itse asiassa koskaan tehnyt tämänkaltaista postausta, jonka kaikki kuvat olisi räpsitty päivän aikana luurilla. Koska järkkäri kulkee mukanani AINA, kuvat (jopa ne Instagramiin lataamani) on miltei aina otettu sillä. Ensimmäisenä virallisena lomapäivänäni olo oli kuitenkin niin rennon letkeä, että päätin lähteä viettämään lomapäivää keskustaan ja ”unohtaa” kameran kotiin.

Tällainen oli perjantai kolmastoista.

(1) Kun nyt kerran vallan villiksi ryhdyttiin ja unohdettiin se kamera kotiin, vedetään vielä yksi ässä hihasta ja julkaistaan blogissa kaikkien aikojen ensimmäinen vessaselfie. Päivän asunani toimi Heidi Klumin ja Lidlin yhteistyömallistosta ostamani maximekko – täydellinen lomapäivän look!

(2) Aamu aloitettiin kierroksella Kauppahallissa, paikassa, jossa sielu lepää ja on onnellinen olo. Kaikkien niiden herkkujen seassa ei voi olla kuin hyvä fiilis ja matkan varrelta tarttuu aina jotakin ihanaa syötävää mukaan.

(3) .. tällä kertaa tosin ostin Juomapuoti Flindasta vain varsin ajankohtaisen pussillisen kahvia. Huomenna keitellään tästä kahvit!

(4) Lomalounas nautittiin manselaiseen tapaan Laukontorin Tapolalla. Medium-annos mustaamakkaraa (eli kaksi pötköä) ja pieni maito kustantavat alle neljä euroa ja nälkä lähtee taatusti!

(5) Ratinan rantaan on avautunut upouusi, polttavan kuuma upeus. Tällä terassilla nautit niin kahvista kuin ravintolasafkastakin ja samalla pääset ihastelemaan kauniita maisemia tai käymään jopa saunassa! Käykäähän Kuumassa, upea paikka.

(6) Lämpöisen terassikahvittelun jälkeen suuntasimmekin sitten hankkimaan liput elämämme ensimmäiseen Scape-salin leffanäytökseen. Leffaksi valikoitui ensi iltansa samaisena päivänä saanut Skyscraper.

(7) Leffan alkua odotellessa, kipaisimme vielä syömään jätskit Finlaysonin Minetille. Matti suosittelee mauksi mustikkavalkosuklaata, oma suosikkini on Superman!

(8) Scapen nahkapenkeiltä käsin pelasimme vielä hurjan jännän leffapelin, jossa hävisin Matille parilla pisteellä. Omalla kohdallani tämän voisi sanoa olleen kuitenkin win-win-tilanne; Matti voitti kahden kuukauden kokeilujakson HBO Nordicia, joten uskoisin, että itsekin vielä hyödyn tästä palkinnosta.

(9) Kotiin kurvasimme leffan jälkeen Jyskin kautta, jossa juhlistettiin epäonnenpäivää -13% lisäalennuksella. Oli siis juuri oikea hetki hakea toinen karvapäällys keittiöömme. Toisessa tuolissa samainen talja on vaaleanpunaisena, nyt toisessa harmaana.

(10) Täydellinen ensimmäinen lomapäivä huipentui vielä illan huippuidikseen, kun ehdotin, että lähtisimme uimaan. Samalla saisin yhden kohdan listattua yli kesän to do-listalta. Päätin nimittäin lomani aikana kastaa talviturkkini ja sinne se jäi Kaukajärveen ensimmäinen lomapäivän kunniaksi. Tänään uudestaan, en muistanutkaan kuinka virkistävää uiminen hellepäivän jälkeen on!

Kaikkien niiden järjestelmäkameralla otettujen kuvien jälkeen tällainen puhelinkuvapostaus on jopa hitusen virkistävää vaihtelua – napatkaahan tästä ”haaste” blogeihinne ja toteuttakaa My Day-postaus samalla idealla, pelkkiä puhelinkuvia käyttäen!


Posted in and tagged , by NOORA.