ELÄMÄNI HIENOIMMAT AURINKOLASIT

*Aurinkolasit saatu/ Optikkoliike Heiniö.

Yhtään asiaa liioittelematta, olen aivan totaalisen ihastunut uusiin aurinkolaseihini. Sen lisäksi, että ne ovat ulkonäöltään aivan täydelliset, ne ovat olleet jatkuvassa käytössä aurinkoisilla keleillä silmiäni suojaamassa. Alkukesän aurinkolasittomuudesta ja jatkuvasta koneella olosta johtuen, seuranani on silmänurkassani loikkinut nimittäin jo useamman viikon ajan inhottava elohiiri. Nyt on tietokoneen näyttö säädetty himmeämmäksi, aurinkolasit ovat nököttäneet nenän päällä miltei sadekelilläkin ja kuulin huhua, että B-vitamiini ja magnesiumkin saattaisivat auttaa asiassa. Onneksi pidempi lomakin häämöttää jo nurkan takana, jolloin koneella ei tule istuttua niin pitkiä aikoja putkeen ja silmät saavat viimeistään tuolloin ansaitsemansa lepotauon. Aurinkoisella säällä huomaan siristeleväni silmiäni jatkuvasti ja heti, kun silmät rentoutuvat, elohiiri muistuttaa olemassaolostaan. Nyt on kuitenkin kovat keinot otettu käyttöön ja elohiiren häätö aloitettu!

Optikko Heiniöltä saamani kunnolliset aurinkolasit tulivat siis todella tarpeeseen.

Tom Fordin tyylikkäät aurinkolasit ovat olleet kaukainen haaveeni, joka toteutui kuitenkin yllättäen, kun pääsin valitsemaan Optikko Heiniöltä itselleni lasit. Optikkoliikehän sijaitsee siis täällä Tampereella Stockmannin takana ja kehysvalikoima suorastaan hurmaa tyylikkyydellään ja laadukkuudellaan. Optikkoliike onkin huolehtinut manselaisten kehystyylistä jo 1952 asti! Tämä siis vinkiksi jos hakusessa ovat persoonalliset arskat tai näkösi kaipaa ammattilaisen tsekkausta.

Fordin linsseissä on myös yksi piirre, joka tekee niistä huiman kätevät. Aurinkolaseja ei tarvitse ottaa silmiltä pois edes sisätiloihin tai varjoon mennessään. Linssi ikään kuin mukautuu vallitsevaan valoisuuteen ja tekee niiden käytöstä helppoa. Lasit eivät vahingossakaan unohdu kaupan kassalle ostoksia maksaessasi tai niitä ei tarvitse heittää kassin pohjalle naarmuuntumaan siksi aikaa, kun käväiset kahvilassa hakemassa takeawaykahvin. Näillä aurinkolaseilla pärjää aamusta iltaan – jopa sadekuuron yllättäessä!

Minä ja silmäni kiitämme kovasti tästä upeasta lahjasta.


Posted in and tagged , by NOORA.