TERVETULLEET SADEPÄIVÄT

FARKKUSHORTSIT PRISMA   NEULE TUURIN KYLÄKAUPPA   TENNARIT SOWHAT  AURINKOLASIT TOM FORD/ OPTIKKO HEINIÖ (*saatu)

Heräsin eilen hymyillen loma-aamuuni, kun huomasin, että ikkunan takana ei paistanutkaan aurinko, vaan taivasta kuorrutti kaunis pilvivaippa. Edessäni odotti nimittäin hurjan suuri vuori valloitettavakseni. Vuori nimeltään Mount Vaatehuone, kaaos, joka oli odottanut järjestelyä jo noin vuoden päivät.

Tilannehan oli nimittäin äitynyt niin pahaksi, että en itse enää voinut kävellä vaatehuoneeseen sisälle. Hyllyt olivat niin sekaisin, että olin alkanut salakavalasti pinota vaatteita ja kenkiä myös lattialle, mikä ei loppupeleissä ollut lainkaan hyvä idea. Olin suunnitellut järjesteleväni vaatehuoneen kuntoon heinäkuussa pidemmällä lomallani, mutta kun eteen osui pilvinen maanantailomapäivä, oli tekosyitä enää turha keksiä.

Eikä siinä mennyt lopulta kuin pari tuntia. Huomasin vaatteet viikattuani, että hyllytilaa onkin ihan riittävästi. Ongelmana ei siis ollut vaatteiden määrä, vaan epämääräiset mytyt hyllyillä, jotka vievät hurjasti tilaa. Note to self: lattiapinoja voisin siis jatkossa välttää. Hyllyille jäi vain sellaisia vaatteita, joita oikeasti käytän ja vaatteet on nyt järjestelty niin, että vaatehuoneesta löytää helposti etsimänsä.

Mikä siinä onkin, että etenkin vaatehuoneen kohdalla siivoamisen aloittaminen tuntuu aina hurjan työläältä puuhalta, mutta lopulta valmista onkin hetkessä? Ja hei, lopputulos palkitsee! Löysin tänä aamuna alle minuutissa etsimäni. Harmillista, että ennen- ja jälkeen-kuvat jäivät ottamatta.


Posted in and tagged by NOORA.