KESÄPÄIVÄ IVANAN KANSSA

*Kaupallinen yhteistyö: Nordic Tricot by Ivana Helsinki / Tokmanni

 

Kun ensimmäinen Nordic Tricot by Ivana Helsinki-mallisto saapui Tokmanni-myymälöihin, muistan kipittäneeni paikalle ensimmäisten joukossa. Rekeillä roikkui kauniita ja käytännöllisiä vaatteita, joita paikalle saapuneet sovittelivat innoissaan ylleen. Tuntui niin upealta hankkia tuttuja Ivana-kuoseja omaan vaatekaappiin huomattavasti normaalia edullisemmalla hinnalla. Tokmanneihin saapuu jo neljäs Nordic Tricot by Ivana Helsinki-mallisto ja kuten edeltäjänsäkin, myös tämä mallisto on säilyttänyt brändille tyypilliset piirteet; lahkeet ja helmat liehuvat, rypytykset ihastuttavat tyttömäisyydellään ja mallit sopivat hyvin erilaisille vartalotyypeille.

Pääsin valitsemaan uusimmasta mallistosta upeiden graafisten kuosien ja kauniiden mustavalkoisten materiaalien joukosta asuja omaan kesääni. Itse nautin kauniista kesäviikonlopusta Tampereella nämä uudet vaatteet ylläni, mutta heinäkuun alussa Ivana Helsinki kumppaninaan kauppaketju Tokmanni, valtaa 20-vuotis juhlamallistollaan Haute Couture-muotiviikon catwalkit Pariisissa. Lavalle astelevat uniikit asut Nordic Tricot-hengessä ja asujen kaupalliset versiot ovat jo siis saapuneet muun muassa verkkokauppaan. Kynsiikö upea tiikeriprintti tiensä vaatehuoneeseesi vai valitsetko rekeiltä suloisen mustavalkoisen Mimosa-mekon?

Tiedän jo nyt, että minä ja Mimosa tulemme olemaan parhaita kesäkavereita ikinä. Mekko (39,95€) on kaikkea mitä kesämekolta voi toivoa. Kangasmateriaali on valloittava, sitä voi käyttää yhdessä tai ilman mukana tulleen vyön kanssa ja se soveltuu niin kesäjuhliin kuin arkisempiinkin hetkiin ja mustaa pohjaa pehmentää kaunis valkoinen printti. Sama mekko on muuten nähty jo muidenkin bloggaajien yllä – vaikuttaa siltä, että myös Karoliina ja Iina ovat ihastuneet tähän vaatekaapin aarteeseen! Mallistosta löytyy myös samalla printillä varustettu pusero, joka olisikin täydellinen match malliston upeille mustille Sylvia-housuille (29,95€). Itse yhdistin housut kuitenkin tällä kertaa näyttävään Aino-toppiin. Tämä onkin yksi malliston vaatteiden parhaista puolista; ne ovat monikäyttöisiä ja helposti yhdisteltäviä.

Olen päästä varpaisiin Ivana-tyttö ja nämä saamani tuotteet tulevat pelastamaan monen monta kesäistä asukriisiä. Parastahan niissä on se, että näitä vaatteita ei tarvitse laittaa talviunille edes vuodenajan vaihtuessa. Mimosan alle voi vetäistä paksut sukkahousut ja Sylvia-housujen parina toimivat äärimmäisen ihanasti myös erilaiset crop-malliset neuleet sitten, kun ilman viilenevät.

Mallistoon kuuluu lukuisia erilaisia ylä- ja alaosia, joten suosittelen lämpimästi visiittiä lähimpään Tokmanniin omien suosikkien löytämiseksi. Sylvia, Aino, Mimosa, Linnea ja kumppanit tulevat valtaamaan pian taatusti kesäkadut!


Posted in and tagged , by NOORA.