LAUKKULAHJA MATILTA

On se ihana. Tuo Mattini siis toki myös, mutta tuo laukku, jonka hän oli valinnut minulle kihlapäivälahjaksi vasta ihana onkin. Täydellinen pastellisen sävyinen vaaleanpunainen herkku, josta olen itse asiassa haaveillutkin jo jokin aika sitten!

Olen käyttänyt koko kevään ahkerasti Paul’s Boutiquen laukkuja, jotka sain By EmKalta muutama kuukausi sitten. Tuolloin brändi vasta rantautui By EmKalle ja Tampereelle, mutta minä menetin merkille saman tien sydämeni, kun ihastuin laukkujen sävyihin ja malleihin. Tämä musta laukku on keikkunut olallani päivittäin, ja tällä mintunvihreällä aarteella olen piristänyt kesäasujani säännöllisesti. Nyt duo muuttui trioksi, kun vaaleanpunainen laukku astui mukaan kuvioihin. Pakko vielä hehkuttaa sitä, kuinka hyvin laukut ovat kestäneet ahkeraa käyttöä, joten vahva suositus Paulin laukuille jos uusi kesäveska on hakusessa!

Tähän laukkuun ei voi olla ihastumatta. Kun yhdistetään kultaiset yksityiskohdat, täydellinen koko ja kaunis hempeä väri, lopputuloksena on laukku, joka saa minut aivan pähkinöiksi.

Hyvä valinta Matti, olet aarteeni.


Posted in and tagged , by NOORA.