VIIMEINKIN VOIN OTTAA IISIMMIN

COLLEGE MONKI   SHORTSIT ZARA   REPPU MICHAEL KORS   TENNARIT TOKMANNI   AURINKOLASIT DOLCE & GABBANA

Otsikollani viittasin siis siihen, että nurkan takana kolkuttelee viikon loma, en siihen, että asukuvien ottaminen olisi sujunut kovinkaan iisisti hyttysiä kuhisevan lammen rannalla. Nuo heilahtelevat ponnarit eivät todellakaan olleet hauskoja liikekuvia, vaan otoksia epätoivoisista yrityksistäni hätistellä hyttysiä pois kintuistani ja päänahastani. Niitä on niin paljon! Tuo lammenranta kuuluu vakiolenkkini matkan varrelle, enkä voi hetkeksikään pysähtyä tähyilemään sorsanpoikasia. Kun pysähdyn, hyttyset ovat heti kimpussani. Olen kuullut huhuja, että hyttysiä on tänä vuonna erityisen paljon. Se tarkoittanee meille hyttysallergikoille sitä, että ne rauhalliset kesäillat ja mökkireissut luonnonhelmassa voi saman tien unohtaa.

Mutta lennähdetäänpä hyttysistä takaisin alkuperäiseen aiheeseen. Loma alkakoon! Pidän näin alkukesästä aina yhden lomaviikoistani ja tänä vuonna tuo lomapätkä osuu juhannusviikolle. Kaiken kukkuraksi Mattikin lomailee, joten yksiä kuvauksia lukuunottamatta tyhjensin kalenterini ja vietämme lomaviikon rentoutuen ja roadtripejä tehden. Suunnaksi otetaan ainakin Helsinki ja todennäköisesti myös Pohjanmaa. Liian tarkkoja suunnitelmia emme aio tehdä; jos jonakin aamuna huvittaakin nukkua vaikka pidempään, teemme juuri niin. Eikös se ole loman tarkoitus?

Huomenna tuo kauan odotettu lomapätkä starttaa ja jo pelkästään ajatus rennommasta viikosta nostaa hymyn huulille. Ja siis tarkennetaan vielä, että kyseessä ei ole loma blogista vaan päivätyöstäni. Blogilomaa en osaa vieläkään pitää, vaan kamera kulkee taatusti lomankin aikana matkassa!

Seuraavaksi ajattelin suunnata pannareiden paistoon – täähän alkaa jo kuulostaa lomalta! <3


Posted in and tagged by NOORA.