HYMYJÄ JA ÄRRÄPÄITÄ ROADTRIPILLÄ

UIMAPUKU HALLA X HALLA   KORVAKORUT UHANA DESIGN    FARKKUSHORTSIT PRISMA   TENNARIT TOKMANNI

Jos kesälle voisi esittää yhden toiveen, se kuuluisi näin: ”näyttäisinpä koko kesän ajan yhtä onnelliselta kuin näissä kuvissa”. Eikä yhtään haittaisi vaikka merituulet puhaltelisivat hiuksiin hiekkaa, aurinko lämmittäisi ihoa ja tennarit olisivat täynnä santaa kesäkuusta elokuuhun.

Lähdimme eilen kesän ensimmäiselle roadtripille kaksin Matin kanssa, kun päätimme ajella ihastelemaan aina niin kovin kauniin Yyterin maisemia. Auringonoton tai hengailun arvelimmekin olevan tällaisessa tuulessa kovin haastavaa, mutta jo pelkästään upeiden maisemien katselu kuulosti hyvältä ensimmäisen kesälomapäivän suunnitelmalta. Ja sitä se olikin. Nautin joka sekunnista ja kikatin niin, että linnutkin säikähtelivät minua. Loma starttasi käyntiin siis erinomaisesti, kunnes..

Kävimme Puuvillassa syömässä ja päätimme vielä ajella läpi Porin nähtävyyksiä, kunnes auton näyttö ilmoitti (..ja takaa kuuluva äänikin sen toki kertoi), että takarengas puhkesi. Äkkiä tien sivuun ja tilannetta tarkistamaan. Koko rengas oli tyhjä ja sen kylkeen oli kiinnittynyt valtava metallinkappale. Siinä sitten odotimme hinausautoa, joka vei meidät ja automme läheiselle korjaamolle, josta kuitenkin kerrottiin heti, että uutta rengasta ei tämän päivän aikana saataisikaan. Automme jäi siis Poriin ja me köröttelimme laina-autolla kotiin. Ja tänään Pori siis kutsuu uudestaan, kun oma automme täytyy tietysti hakea kotiin ja laina-auto palauttaa!

Hetken aikaa asia harmitti kovastikin, mutta minkäs näille voi. Tekevälle sattuu ja nyt jo koko pieleen mennyt roadtrip naurattaakin. Tai eihän se pieleen mennyt, jo pelkästään näissä kuvissa näkyvien hymyjen takia kannatti matkustaa Yyteriin.

Ja tänään on taas uusi päivä, kenties edeltäjäänsä mutkattomampi! ;)


Posted in and tagged by NOORA.