UUTTA KOHTI


TAKKI HAILY’S FASHION   COLLEGE MONKI    TENNARIT TOKMANNI    LAUKKU PAUL’S BOUTIQUE (*saatu/ By EmKa)    FARKUT ZARA


Sitä joutuikin loppuviikosta taas kaivamaan välikausitakkia varastosta, kun kesätuulet puhaltelivat liiankin viileästi! Kesä taisi tosin pitää vain muutaman vapaapäivän viime viikolla, ja palasi taas tänä aamuna töittensä pariin. Kirjoittelen postausta nimittäin täältä parvekkeen lepolassesta kahvikuppi vieressäni höyryten. Heräsin jo puoli seitsemältä ja nämä ovat niitä harvoja hetkiä, jolloin parvekkeellemme paistelee aurinko, joten niistä on otettava kaikki irti. Kesäaamuissa on jotenkin taianomaisempi fiilis – harvoin sitä maanantaiaamuna ennen herätyskelloa herää talvella!

Uusi viikko, uudet kujeet. Sen lisäksi, että Umppu fixasi kutrini kesäkuntoon, tämä viikko tuo päivitetyn hiusvärin lisäksi paljon muitakin uusia tuulia mukanaan meidän arkeemme. Jännittävä viikko luvassa, jota odotan kuitenkin todella innolla. Tämä vuosi on ollut kaiken kaikkiaan yksi surkeimmista ikinä, joten toivon todella, että loppuvuosi on pelkkää kärrynpyörien heittelyä ja riemunkiljahduksia. Kaikkeni ainakin aion itse tehdä sen eteen, ja jos se vaatii seikkailumielen etsimistä, I’m ready. Alkukesään onneksi on mahtunut jo jonkin verran hyviäkin uutisia ja ikimuistoisia tapahtumia, joten kesä on ainakin jo näyttänyt parhaita puoliaan.

Reipasta viikkoa kaikille – ja ihanat merenneidot, älkää unohtako tätä arvontaa!


Posted in and tagged by NOORA.