ARVONTA: KESÄMERENNEIDON KOSMETIIKKASETTI

Hei muruset ja suloista sunnuntai-iltaa. Tuntuu siltä, että blogini kaipaa vielä kunnon kesänavausta ja siksi tämän kauniin kesäkuisen sunnuntain kunniaksi, päätin järjestää teille arvonnan, jonka palkinto on todellinen kesämerenneidon unelmasetti. Kävin ostamassa palkinnoksi kosmetiikka-aarteita, jotka ovat ihastuttaneet minua lähiaikoina. Ja myönnettäköön, näissä tuotteissa ihastuttaa sekä ulkonäkö että sisältö – niin hurmaavia nämä essencen kesätuotteet ovat!

Palkinto sisältää essence mermaid eyeshadow box 03 my shell is my castle-paletin, essence glow like a mermaid-highlighterin sekä essencen longlasting eye pencilin sävyssä 25 say hi light. Lisäksi laitan pienen yllätystuotteen palkintoon mukaan!

Osallistut arvontaan jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiboksiin 12.6. klo 12.00 mennessä. Osallistumisaika on tällä kertaa lyhyt, jotta palkinto ehtii ihastuttamaan voittajan kesää ja rantahetkiä mahdollisimman pian!

Nyt merenneidot, polskien kohti voittoa!

EDIT:// Onnea ViiviK! Palkinto on arvottu ja voittajaan on oltu sähköpostitse yhteydessä. :)


Posted in and tagged by NOORA.