EI MITÄÄN TEKEMISTÄ

Arkena on harvinaista, jos eteen osuu ilta, jolloin minulla ”ei ole mitään tekemistä”. Jos ihan totta puhutaan, tuollaista iltaa ei kylläkään usein osu kohdalle kalenterissa, vaan aina on jokin projekti vireillä, kuvia käsittelemättä tai blogipostauksia ideoimatta. Mutta toisinaan on iltoja, jolloin työpäivän jälkeen mikään deadline ei kolkuttele niin pahasti ovella ettenkö voisi hengähtää hetken. Silloin, kun ”minulla ei ole mitään tekemistä”..


.. lähden kävelylle! Jos to do-lista ammottaa tyhjyyttään, innostun monesti lenkille lähdöstä. Reippaan kävelylenkin jälkeen tosin pursuan usein niin paljon energiaa, että suihkussa käytyäni istahdankin taas koneen ääreen ja alan ahertaa töiden parissa. Ei sekään välttämättä huono homma ole, mutta lenkillä avautuneet hartiat saakin sitten taas nopeasti jumiin tällä tekniikalla.

.. kuvaan tuotteita Zadaahan! Zadaa on yksi kaikkien aikojen parhaista sovelluksista ja valoisina arki-iltoina huomaan monesti päivitteleväni lisää sisältöä myytäväksi kirpputorisovelluksen sivulleni.

.. lakkaan kynteni! Varsinkin, jos lakkapinta vaatii kaksi kerrosta lakkaa kynnelle näyttääkseen hyvältä, onnistun aivan taatusti sotkemaan lakkapinnan sitä kuivatellessa tavalla tai toisella. Siksi ainoat onnistuneet lakkaukset syntyvät vain silloin, kun en liiku paikaltani mihinkään vähintään tuntiin.


LAUKKU ZARA AURINKOLASIT H&M RAITAPAITA LINDEX FARKKUSHORTSIT ZARA KENGÄT TOKMANNI


.. teen ruokaa! Siis jotakin muutakin kuin pastaa ja jauhelihakastiketta (se on tosin vakkarini silloin, kun on kiire!). Olen jopa hankkinut kaksi kaunista ruuanlaitto-opusta, joista silloin tällöin bongailen uusia reseptejä testattavaksi. Nykyään keksin tosin myös rohkeammin reseptejä ja kokonaisuuksia itse jääkaapin jämistä, pari erinomaista kesälounasvaihtoehtoa tulossa myös lähiaikoina blogin puolelle.

.. putkirullailen! Kyllä! Rakastan pilatesrullan avulla kropan kuntoon laittamista, mutta parhaimman avun siitä saa, kun ”treeniin” käyttää hieman enemmän aikaa. Olkkarin lattialla putkirullaillessa saakin aikaa mukavasti kulumaan, kun samalla tuijottaa lemppariohjelmaansa tai kuuntelee musiikkia.

.. luen kirjaa! Minulla on aina jokin pokkari kesken ja kesäilloista täydellisen tekevät ne hetket, kun voi vaikkapa uppoutua tunniksi parvekkeen lepolassen uumeniin ja lukea kirjaa kahvikuppi vieressä höyryten. Niin kliseistä, mutta niin parasta.


Mutta toki on asioita, joita minun _pitäisi_ tehdä silloin, kun minulla ei ole mitään tekemistä. Pitäisi esimerkiksi järjestellä vaatehuoneen kaaos kuntoon, kirjoitella to do-listoja eri projekteista valmiiksi, käydä siivoamassa kellarikomeroa.. Onhan noita. Mutta joskus on ihan todella ok laittaa Netflix laulamaan ja olla tekemättä yhtään mitään.

Miten te täytätte hetket, jolloin ei ole mitään tekemistä?


Posted in and tagged by NOORA.