SYDÄMELLINEN SALAATTI – NORPAN UUSI LEMPPARI!

Kauppalistalle: kanafileitä, salaattisekoituspussi, tummaa makaronia, fetakuutioita, viinirypäleitä, kurkkua, avokadoa, oliiviöljyä paistamiseen

Laita makaronit (..tumma sydänpasta on täydellinen valinta! <3) kiehumaan. Pilko salaattikulhoon yksi kurkku ja sen joukkoon puoli rasiallista puolitettuja viinirypäleitä. Lisää joukkoon salaattisekoituspussin sisältö (suosittelen valitsemaan sellaisen, missä on pinaattia – sopii erinomaisesti kanan kanssa!) ja sekoita. Kuutioi myös kaksi avokadoa salaattiin mukaan. Kun makaronit ovat kiehuneet, huuhtele ne siivilässä viileän veden alla, anna ylimääräisen veden valua pois ja kaada salaatin joukkoon. Lisää mukaan purkillinen fetaa.

Paista pannulla kypsäksi ohut kanafilee ja viipaloi se salaatin päälle. Viimeistele salaatinkastikkeella tai herkullisella dipillä.

 

Tästä ex tempore valmistetusta kanasalaatista tuli yllättäen kesän onnistunein salaatti. Lautaselle päätyi ruokaisa mutta raikas kokonaisuus, joka sekä maistui että näytti hyvältä. Reippaan (ja tuulisen!!) lenkin jälkeen tämä herkullinen setti katosi lautaselta todella nopeasti. Pinaatti-feta-kanakombo toimii täydellisesti!

Herkullista iltaa!


Posted in and tagged , by NOORA.