PEHMOISET POPOT PUTIIKISTA

Ratinan kauppakeskuksessa on monen monta syytä tykätä siitä. On Periscopen kattoterassi huimine näkymineen, on parin tunnin ilmainen pysäköinti, on Zara ja Monki, on Salaattiasema ja Hanko Sushi. Ja oih, mikä ihaninta, saman katon alla on nykyään myös Putiikki Rannalla.

Seuraan tiiviisti Putiikki Rannalla-myymälän instatiliä ja jokin aika sitten bongasin sieltä, että myyntiin on saapunut hurmaavan pörröisiä sandaaleita. Kun yhdistetään pörröinen keinoturkismateriaali, haalean vaaleanpunainen väri sekä mukavuus, lopputuloksena on kenkäpari, jota minä en voi vastustaa. Siispä hemmottelin itseäni pienellä kesälahjalla, kun kävin hankkimassa myymälästä itselleni Victorian sandaalit (29€) sekä Lidlistä kimpun vaaleanpunaisia liljoja. Täydellinen kesäkombo.

Kuin taikaiskusta sandaalien ostamisen jälkeen, kesäkelit karkasivat jonnekin, mutta luotan niiden comebackiin ja pian varmasti pääsen jo ulkoiluttamaan tätä pörröistä kaksikkoa. Ja vaikka näillä ei hetkeen ulkona tarkenisikaan, onneksi voin sujauttaa ne jalkaani istahtaessani kesäisen satupuutarhamme lepotuoliin!

Kuulin myymälässä huhua, että sandaalit myydään aina uuden erän saapuessa hurjan nopeasti loppuun, mutta tällä viikolla niitä on tulossa taas lisää myyntiin. Sandaaleita löytyy putiikista myös mustana ja harmaana, joten värivalikoimaakin löytyy. Kannattaa siis piipahtaa ostoskeskuksen uumenissa, mikäli cooleimmat kesäpopot vielä uupuvat kenkäkaapista. Nyt on kuitenkin aika potkaista pörrösandaalit pois jalasta ja kietoutua lämpimiin vaatteisiin – hurja tuuli puhaltelee ainakin meidän ikkunamme takana!

Viileän virkistävää päivää! <3


Posted in and tagged , by NOORA.