KEVÄT YLLÄTTI BLOGGAAJAN


FARKUT ZARA   KENGÄT TIMBERLAND   AURINKOLASIT H&M  TAKKI JOUTSEN (*saatu)


On olemassa lukuisia asioita, jotka ikään kuin ”yllättävät” minut aina keväisin. Kevät toisensa jälkeen. Aina sitä jaksaa ihmetellä kuinka välikausipukeutuminen on haastavaa ja kuinka kauniilta ne ensimmäiset sinivuokot voivatkaan ruskean eri sävyissä heräilevässä metsässä näyttää. Kuinka sitä pitkän talven aikana voi muka unohtaa, että…

.. auringon lämpö tuntuu poskipäillä häkellyttävän ihanalta. Ne ensimmäiset kevätpäivät, kun aurinko ihan oikeasti alkaa lämmittää, ovat hämmentäviä.

.. ulkona terassilla hörpitty kupponen kahvia maistuu niin paljon paremmalta kuin keittiön pöydän ääressä siemailtu sumppi.

.. nilkat tarvitsevat hieman aikaa tottuakseen varrettomiin sukkiin.

.. allergiat todellakin tukkivat niin nenän, korvat kuin keuhkoputketkin.

.. koirankakan poistaminen kengänpohjasta on taitolaji.

.. jotkin festarit ovat todellakin loppuunmyytyjä jo silloin, kun talvi vasta kääntyy kevääksi. Mitäs viivyttelit!

.. talveksi valittu meikkivoide saattaa nopeastikin olla totaalisen väärä sävyltään päivettyneille kevätkasvoille.

.. jääkiekon MM-huuma nappaa verkkoonsa ja on todellinen keväänmerkki.

.. naapuri saattaa aloittaa grillikautensa ennen sinua. Äkkiä makkarat jääkaappiin, että saat sähkögrillin laulamaan, kun alakerran parvekkeilta alkavat hyvät tuoksut hiipiä nokkaan.

.. huomaat, että näkösi ei talven aikana ollutkaan huonontunut, vaan ikkunasi olivat vain todella likaiset.

.. kevät kiitää ohitsesi hurjaa vauhtia. Nappaa siis sitä takinhelmasta kiinni ja syöksy hymy huulilla nauttimaan heräilevästä luonnosta! Mutta varo niitä koirankakkoja. Niitä on oikeasti hankala poistaa kengänpohjasta.

Psst. Oletteko muuten jo huomanneet, että kevääseeni on kuulunut hurjan ihana valokuvausduuni? Pääsin mukaan Joutsenen tiimiin valokuvaajana, ja Joutsenen Instagramiin sekä Facebookiin onkin jo ilmestynyt viime kuukausien aikana muutama ottamani kuva – nämä ovat sellaisia juttuja, joita en olisi hurjimmissakaan unelmissani osannut ikinä osuvan kohdalleni, ihan parasta! <3


Posted in and tagged by NOORA.