MAAILMANMATKAAJANI MILANOSSA

Puhelimeeni on kilahdellut muutaman päivän aikana lukuisia terveisiä Milanosta. Matti on ollut vuosittaisella poikien kevätreissulla kaupungissa, joka ei viisi vuotta sitten lainkaan täyttänyt odotuksiani. Kuvittelin aina, että Milano nousisi suurkaupunkien top-listalleni New Yorkin ja Pariisin rinnalle, mutta kaupunki olikin lopulta pieni pettymys. Olin tosin itse koko reissun kipeänä ja lyhyen matkamme aikana satoi j-o-k-a päivä. Lieneekö näilläkin tekijöillä osansa pettymyksessä. Olen kuitenkin valmis antamaan Milanolle toisen mahdollisuuden jonain päivänä.

Pojat ovat nautiskelleet lämmöstä ja auringonpaisteesta reissullaan, sillä välin kun me olemme hytisseet viileän harmaassa kevätsäässä. Nuo puhelimeeni kilahdelleet viestit eivät ole kuitenkaan tehneet minua ainakaan kateelliseksi, päinvastoin, ihanaa, että pojilla on ollut mukavaa. Minä olen kipitellyt paikasta toiseen, tehnyt hurjasti töitä potematta huonoa omaatuntoa siitä, että se on pois yhteisestä ajastamme ja viettänyt paljon aikaa ystävieni ja perheeni kanssa. Ikävä on toki ollut, mutta tämä lyhyt reissupätkä oli taas hyvää harjoitusta tulevaan. Pian on nimittäin taas se aika vuodesta, kun maajussini suuntaa peltotöihin ja maajussin morsian jää kaupunkilaiseksi.


TAKKI ODD MOLLY   SAAPPAAT NLY SHOES   FARKUT MARKS & SPENCER (*saatu)   PUSERO LIDL (ESMARA BY HEIDI KLUM)   VYÖLAUKKU ZARA


Sen verran kaukana tuo hovikuvaajani on kuitenkin reissaillut, että pyysin äitiäni kameran toiselle puolelle ikuistamaan viikonlopun asuni. Pidän näistä kuvista kovin. Äidillä on kovin erilainen tyyli kuvata kuin Matilla, mutta näihin kuviin tallentui aitoa iloa, hyvää fiilistä ja ennen kaikkea asu, jossa viihdyin todella hyvin. Muokkasinkin kuvat hieman eri tavalla kuin normaalisti ja näistä tuli lopulta yhdet lemppariasukuvistani ikinä.

Mutta nyt, ihanaa iltaa murut – minä odottelen täällä jo innolla maailmanmatkaajaani kotiin! <3


Posted in and tagged by NOORA.