ASUSTE, JOTA EN KOSKAAN USKONUT HANKKIVANI


VYÖLAUKKU  ZARA


Hartiakipuilu on saanut minut tekemään jos jonkinmoisia ratkaisuja. Epätoivoinen yritykseni pitää niskahartiaseutuni kunnossa, johti muun muassa siihen, että Zara-tilauksestani löytyi jotakin, jota en ikinä olisi uskonut klikkailevani ostoskoriin.

Kyllä. Se on vyölaukku.

Monet meistä tietävät, miltä tuntuu raahata ylipainavaa käsilaukkua olalla. Sen lisäksi, että laukun kantaminen on raskasta, se on monesti myös melko epäkäytännöllistä jos samalla yrität esimerkiksi valokuvata tai touhuta jotain muuta laukku olalla tasapainotellen. Kun mukana ei tarvitse kuin lompakkoa, kännykkää ja avaimia, ison laukun mukaan ottaminen sen sijaan tuntuu turhalta.

Kyllä. Se on vyölaukku. Ja jo lyhyen yhteisen historiamme aikana olen huomannut, että tämä oli yksi parhaista hankinnoistani pitkiin aikoihin.

Oma viehätyksensä on toki niissäkin vyölaukuissa, joita koristaa vaikkapa räikeiden värien keskellä kartta etelänlomakohteesta, mutta ehkäpä tällainen hieman hillitympi versio on enemmän se minun juttuni.

Joko sinulla keikkuu vyötäröllä tämä vanha tuttu juttu, joka on tehnyt vakuuttavan comebackin?


Posted in and tagged by NOORA.