VIIKONLOPPUNI MUN

Viikonloppu sujahti ohi jopa tavallista nopeammin. Viikko oli pitkä ja työntäyteinen, joten tällä kertaa parin vapaapäivän pätkä osui aikatauluihini paremmin kuin hyvin. Näissä, perjantaina otetuissa kuvissa, jouduin peittämään väsyneet kasvoni aurinkolasien taakse, mutta asu oli niin kovin mieluinen, että halusin sen teillekin esitellä. Samaan syssyyn haluan koota yhteen viikonlopun parhaat palat. Niitä olikin nimittäin paljon, vaikka lähdinkin kohti viikonloppua ilman suuria suunnitelmia.

Tein jotain todella poikkeuksellista ja varasin ex tempore-meiningillä pikakampauksen lauantaiaamulle. Illan suunnitelmiin kuului kyllä juhlimista, mutta muutenkin oli ihana suunnata kauniilla, taidokkaasti tehdyllä lettikampauksella viikonloppuun. Kampaus on vieläkin kuin juuri tehty! Tällaisen hemmottelun voisi ottaa tavaksi.

Kävin yökylässä vanhempieni luona. Mikään ei voita sitä, kun äidin kanssa juodaan iltateetä sohvan pohjalla ja Eetu-koira köllöttelee vieressä. Nukuinkin 10 tuntia putkeen vanhassa huoneessani. 

Viikonloppuani ilahduttivat kauniit, Sannartilta saamani Kupla-korvikset. Arvostan valtavasti käsityönä tehtyjä koruja ja ilahduin kovasti, kun sain Sannartilta viestiä ja mahdollisuuden valita mallistosta nämä kauniit mustavalkoharmaat korvakorut kesäasujani ilahduttamaan. Kiitos Sanna!


NEULE H&M   FARKUT ZARA    AURINKOLASIT H&M   KORVAKORUT SANNART     KENGÄT TIMBERLAND


Kävin juhlistamassa serkkuni uutta kotia tupaantuliaisten merkeissä. Kotijutut ja sisustaminen ovat nyt niin lähellä sydäntäni, kun omakin kotimme alkaa olla päivä päivältä kodikkaampi. Tälle nuorelle parille kokosin vaaleanpunaiseen pesuämpäriin lahjaksi erilaisia wc-tuotteita; mukaan mahtui käsipyyhe, vessapaperia, hammastahnaa, suuvettä, vaaleanpunaisia roskapusseja, pumpulia.. – kaikkea sellaista käyttötavaraa, jota ikinä ei ole liikaa!

Jouduin skippaamaan myyntihommat tämän vuoden Mansen Blogikirppiksessä siitä syystä, että olen inventoinut kaappejani läpi niin tehokkaasti, että myytävää ei olisi riittänyt myyntipöydän täyttämiseen. Sen sijaan, pääsin pitkästä aikaa kiertelemään kirppiksellä asiakkaana – Instastoryn puolelle esittelinkin jo huiman hyvät löytöni!

Ostin itselleni vappupallon. Se on pöydälle puhallettava superhieno yksisarvinen. Hienoin ikinä. Tarvitsen kyllä ehkä toisenkin pallon, koska periaatteessa vappupallolle on oleellista, että se leijuu ilmassa.

Nyt kohti huhtikuun viimeistä viikkoa – kalenteri on pullollaan kaikkea kivaa! <3


Posted in and tagged by NOORA.