MUTTA MIKÄ OLKKARISTA VIELÄ PUUTTUU?

Vastaus on helppo. Unelmieni keinutuoli.

Olen rakastanut keinutuoleja niin kauan kuin muistan, ja onneksi sellainen löytyykin lukuisista kyläpaikoista. Minä olen se, joka kipittää hurjaa vauhtia varaamaan keinutuolipaikkaa esimerkiksi vanhemmilleni suunnatessani! Keinutuoli jos mikä tuo kodikkuutta ja lämpöä ja mikäs siinä keinutellessa. Se on mukavaa ja rentouttavaa.

Tavoitteenani onkin siis mahduttaa tavalla tai toisella olohuoneeseemme vielä keinutuoli. Kaunis, näyttävä tuolikaunokainen. Eilen esittelinkin teille jo olohuoneemme muutoksen, ja kuten kuvistakin voi päätellä, keinutuolin mahduttaminen sisustukseen ei välttämättä tule olemaan helppo juttu. Siksi hakusessa onkin siro ja pelkistetty tuoli, joka tarvittaessa löytää sitten paikkansa vaikkapa makuu- tai työhuoneestakin.

Artek: Mademoiselle, Jotex: Ulricehamn, Jysk: Jutlandia Warming, Finnish Design Shop: Vitra, Eimikaluste: Onni, Finnish Design Shop: Muuto-valaisin

Keinutuolivalikoimaa onneksi löytyy ja olen varma, että se unelmieni keinutuoli tulee minuakin vielä jossain vaiheessa vastaan. Väriensä puolesta tuo Artek Mademoiselle olisi unelmien unelma, mutta sen hintalappu palauttaa nopeasti maan pinnalle. Tällä hetkellä suosikkeihini kuuluvatkin Jyskin tarjouksessa oleva (90€!) sironmallinen tuoli, Eimikalusteen tyylikäs Onni sekä Jotexin hauskannäköinen verkkotuoli.

Hhmmm.. Muita keinutuolifaneja linjoilla?


Posted in and tagged by NOORA.